Julemarked i sjarmerende Vilnius

Koselig atmosfære, vennlige innbyggere, god mat og vakker barokk-arkitektur!

Avreisedato: 08. desember 2019 | 4 dager | Turpris: 4290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Jul i vakre og sjarmerende Vilnius

Nyt den koselige stemningen på julemarkedet i Vilnius!

Vilnius er hovedstaden i Litauen og har vært den minst kjente og vanskeligst tilgjengelige av de Baltiske hovedstedene. Byen er full av skjønnhet og spennende historie. Nyt stemningen mens du går på de brosteinsbelagte gatene i en av de største gamlebyene i Europa. Gamlebyen i Vilnius er en vakker labyrint av arkitektur, kultur, ulike kafeer og butikker. Arkitekturen er en spennende blanding av Barokk, Gotisk Renessanse og Russisk. Gamlebyen har vært på UNESCO sin verdensarvliste siden 1994. Under oppholdet vårt foregår julemarkedet i Vilnius med sine koselige boder og hyggelige stemning. Bli med oss på en uforglemmelig tur til julemarkedet i Vilnius – en av Europas mest undervurderte byer!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Lokalguide tar oss med på rundtur i byen

Koselig pyntet gamleby

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 4290
Sted: Litauen, Vilnius
Avreisedato: 08. desember 2019
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 11. desember 2019

Program

Søndag: Hjem – Vilnius Bussen har avreise fra Kristiansand om formiddagen og tar med deltagere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Vilnius, avgang kl.16,30. Etter drøye 1,5 time lander vi i Vilnius.  Her venter bussen for å ta oss med de siste minuttene inn til sentrum av byen hvor vi skal bo 3 netter på vårt hotell. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag og tirsdag: I Vilnius Frokost inkludert hver morgen, og middag to kvelder (inkludert ankomstdagen). En dag møter vi vår lokalguide som tar oss med til fots og i buss gjennom den historiske delen av Vilnius. Vi får høre den interessante historien, føle på stemningen, samt se de mest kjente byggverkene. Rundturen avsluttes på det største julemarkedet i byen hvor vi kan kose oss ut over ettermiddagen. Den andre dagen blir det mulighet for de som ønsker å blir med på formiddagsutflukt (mot tillegg) til Trakai slott. Slottet var tidligere bosted for Hertugen av Litauen. Slottet har en interessant historie som går helt tilbake til 1300-tallet. Her finnes også vakre utstillinger. Vi får også god tid til å utforske Vilnius på egenhånd,  gjøre fordelaktige innkjøp samt kose oss i gamlebyen.

Onsdag: Vilnius – hjem  Vi spiser frokost på hotellet, og får hele formiddagen fri i Vilnius frem til vi blir hentet av bussen som tar oss med til flyplassen. Her går vi om bord i flyet til Sandefjord Torp, avgang kl.15,00. Etter 1,5 time lander vi i Norge, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 10kg til å sjekke inn per person. I tillegg kan alle ha med seg 1 liten håndbagasje innenfor målene 40x30x20cm. Trenger man oppgradert innsjekket bagasje må det betales ekstra (se tillegg).

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 600,-
*Utflukt til Trakai kr. 300,-
*Oppgradert koffert kr. 500,- (oppgradering fra 10kg til 20kg totalt for tur/retur)