Julemarkedscruise til Kiel

Førjulstur til julepyntede Kiel

Avreisedato: 10. desember 2023 | 3 dager | Turpris: 3390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 15
Cruisereiser

Opplev førjulsstemningen om bord Color Magic!

Inkludert julebord på julemarkedscruise til Kiel

Bli med på cruise til Kiel med Color Lines flotte skip, Color Magic! En reise med Kielfergen er som alltid både et avslappende og behagelig avbrekk fra hverdagen. På julemarkedscruise til Kiel er det inkludert julebord den første kvelden om bord Color Fantasy! Spis god mat, ta deg noe godt å drikke i en av barene om bord, opplev fantastisk show i showloungen og nyt overfarten mot Tyskland.  Kombiner den levende musikken om bord med den vakre panoramautsikten fra ‘Observation lounge’, eller unn deg litt ekstra luksus på skipets flotte spa! Når vi ankommer Kiel er byen pyntet til jul; besøk det årlige julemarkedet i byen med sine koselige boder og servering av «Glühwein» og brente mandler. Kom i julestemning, bli med på julemarkedscruise til Kiel!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Felles julebord inkludert første kvelden

Gjør en god julehandel i Kiel

Reisefakta

Turpris: 3390
Sted: Cruise til Kiel
Avreisedato: 10. desember 2023
Avreisested: Oslo (Kristiansand)
Hjemreisedato: 12. desember 2023

Program

Søndag: Hjem – Oslo Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 mot Oslo. Her går vi om bord i Color Lines flotte cruiseferge som skal ta oss til Kiel. Her har vi inkludert plass i innvendig lugar for alle. Om kvelden har vi inkludert julebord i restauranten om bord.  Resten av kvelden koser vi oss i hyggelig omgivelser, hva med å se på et show eller nyte utsikten fra Observation lounge?

Mandag: I Kiel Vi har inkludert frokost mens vi nyter innseilingen til Kiel. Ved ankomst til Tyskland kan vi rusle inn til sentrum, ta oss en god tysk lunsj, besøke julemarkedet samt gjøre fordelaktige innkjøp før vi kl.14,00 kaster loss, og setter kursen mot Oslo igjen. Om kvelden samles vi til felles servert middag i resteauranten. Resten av ettermiddags- og kveldstimene fri til avslapning og hygge i en av skipets mange restauranter og salonger. Er  det fortsatt penger til overs er det tax-free butikker som lokker med både det ene og andre.

Tirsdag: Oslo – hjem Vi kan nyte utsikten over Oslo mens vi spiser frokost i skipets restaurant. Ved ankomst Oslo kl.10,00 tar vi plass i bussen og setter kursen sørover på E-18 tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- & fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbeltlugar
*2 frokoster
*1 julebord
*1 middag
*Sjåføren fungerer som reiseleder på denne turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 400,-
*Utvendig lugar kr. 1 200,- (per lugar)