Blomstringstur til Holland

Vår og vakre farger i Holland

Avreisedato: 08. april 2021 | 7 dager | Turpris: 9490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Bussreiser

Blomstringstur til tulipanenes rike

..i Keukenhof opplever vi en fargeprakt det ikke finnes maken til!

Et så lite land skulle en vel kunne beskrive på et frimerke. Men nei, bøker blir for små. ”Gud skapte verden, og hollenderne skapte Holland” sier de selv, og det har de gjort med en fantastisk innsatsvilje og energi. Vi bor i Purmerend like nord for Amsterdam, kun en kort gåtur fra det koselige og historiske bysentrumet.  I blomsterparken Keukenhof får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til, med løkblomster i alle tenkelige farger. Landskapet, med kanaler og vindmøller er en eventyrlig opplevelse. Praktfulle kjøpmannshus, fargerike landsbyer, diker og milelange blomsterfelt med kaskader av løkblomster – det må sees! Blomstringstur til Keukenhof og Holland blir en av vårens store høydepunkter!

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi får oppleve en fantastisk blomsterprakt

Busstur, den mest sosiale reisemåten!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9490
Sted: Nederland, Purmerend
Avreisedato: 08. april 2021
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 14. april 2021

Program

Torsdag: Hjem – Gøteborg Avreise fra Kristiansand om morgenen. Vi tar på turdeltakere langs E-18 til Sandefjord. Her tar vi fergen til Strømstad kl.13,30. Vi får tid til å spise lunsj på egenhånd. Etter 2,5 timer kjører vi til Gøteborg, hvor vi går om bord i fergen til Kiel som har avgang om kvelden. Vi bor i innvendige lugarer og samles til felles middag.

Fredag: Kiel – Purmerend Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen til Kiel hvor vi ankommer kl. 09,15. Vi kjører raskt sørover i Tyskland forbi Hamburg og Bremen frem til Nederland og over den utrolige Zuiderzeedemningen. Herfra det siste stykket til den lille byen Pumerend like nord for Amsterdam hvor vi skal bo i 4 netter. Det koselige, historiske bysentrumet er i kort gangavstand fra hotellet. Felles middag om kvelden.

Lørdag, søndag og mandag: I Holland Frokost hver dag, middag 2 kvelder inkludert ankomstdagen. Den ene dagen starter vi dagen med besøk i Den Haag. Vi skal se den kjente domstolen, fredspalasset og det helt fantastiske rundmaleriet til Mesdag. Vi skal også besøke Delft og en av de mange porselensfabrikkene, vi får også tid på egenhånd til å se nærmere på byen. En annen dag drar vi til den store blomsterparken Keukenhof. Her får vi oppleve en fargeprakt som det ikke finnes maken til med forskjellige løkblomster i alle tenkelige farger. Den samme dagen drar vi også til Volendam som er en typisk nederlandsk historisk landsby ikke langt fra der vi bor. Den siste utfluktsdagen drar vi til Amsterdam. Vi får med oss lokalguide og starter med en bussrundtur gjennom de koselige gatene, forbi Anne Franks hus osv. Turen avsluttes med en båttur under noen av de 600 broene som finnes i byen.  Vi får noe tid på egenhånd til lunsj, og til å se oss rundt på egenhånd. Vi har også inkludert besøk hos en ostehandler.

Tirsdag: Purmerend – Kiel Hollandsoppholdet er slutt for denne gang, og vi setter kursen mot Tyskland. Vi passerer Groningen, Delmenhorst og Hamburg før vi er fremme i Kiel. Her går vi om bord i nattfergen tilbake til Gøteborg. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer og samles til felles middag etter avgang.

Onsdag: Gøteborg – hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Gøteborg kl.09,15. Her tar vi plass i bussen og kjører raskt opp til Strømstad, og tar fergen over til Sandefjord. Etter 2,5 timer er vi tilbake i Sandefjord kl.14,30 og kjører de siste milene hjem til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*6 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*6 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet inkludert inngangsbilletter
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 560,-
*Utvendig lugar kr. 500,- per lugar (totalt for tur/retur)
*Lunsjbuffet tur/retur Sandefjord-Strømstad kr. 500,-