Blomstringstur til Holland

Vår og vakre farger i Holland!

Avreisedato: 31. mars 2024 | 6 dager | Turpris: 11390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 14
Bussreiser

Blomstringstur til tulipanenes rike

..i Keukenhof opplever vi en fargeprakt det ikke finnes maken til!

Et så lite land som Holland, skulle en vel kunne beskrive på et frimerke. Men nei, bøker blir for små. ”Gud skapte verden, og hollenderne skapte Holland” sier de selv, og det har de gjort med en fantastisk innsatsvilje og energi. Det merkelige landskapet med kanaler og vindmøller, byenes praktfulle kjøpmannshus, fargerike landsbyer og fiskeleier, diker og milelange blomsterfelt med kaskader av løkblomster – det må sees!! Blomstringstur til Holland blir en av vårens store høydepunkter!

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi får oppleve en fantastisk blomsterprakt

Busstur, den mest sosiale reisemåten!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11390
Sted: Nederland, Scheveningen
Avreisedato: 31. mars 2024
Avreisested: Kristiansand (via Horten-Moss)
Hjemreisedato: 05. april 2024

Program

Søndag: Hjem – Gøteborg (Kiel) Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 frem til Horten, så den korte fergeturen over til Moss før vi fortsetter ned gjennom Østfold. Vi ender opp i Gøteborg, hvor vi skal bli med nattfergen til Kiel. Vi bor i innvendige lugarer og samles til felles middag.

Mandag: Kiel – Scheveningen Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen til Tyskland, som vi ankommmer kl.09,15. Vi tar plass i bussen og kjører via Hamburg og Bremen til grensa til Nederland. Herfra det siste stykket strandbyen Scheveningen hvor vi skal bo i alle nettene under oppholdet i Holland. Felles middag om kvelden.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Holland Frokost hver dag, og middag to dager i tillegg til ankomstdagen. Tirsdag starter vi med å få en guidet rundtur i Nederlands admnistrative hovedstad – Den Haag. Vi får se de største severdighetene som den kjente domstolen og fredspalasset. Vi skal også besøke på det fantastiske rundmaleriet til Mesdag. Om ettermiddagen besøker vi blomsterparken Keukenhof. Her får vi oppleve en blomsterprakt uten like med uendelige mengder av fargerike blomster så langt øye kan se. Onsdag drar vi inn  til sentrum av Amsterdam. Vi får med oss lokalguide og starter med en bussrundtur gjennom de koselige gatene og forbi mange av de største severdighetene. Turen avsluttes med en båttur under noen av de 600 broene som finnes i byen.  Om ettermiddagen skal vi besøke den tradisjonelle fiskerlandsbyen Volendam. Vi returnerer til hotellet i tide for middag. Torsdag pakker vi i bussen. Vårt første stopp er hos en lokal ostehandler hvor vi får se hvordan de lager, og kan prøvesmake noe av osten de lager her. Etter besøket her kjører vi til Anna Paulowna hvor vi skal besøke den lille blomsterparken ”Polderhuis”. Parken kalles lille Keukenhof, og det er et flott syn av løkblomster vi får oppleve her. Herfra fortsetter vi over de imponerende dikene før vi er tilbake i Tyskland, frem til utkanten av Hamburg, hvor vi skal bo denne natten.

Fredag: Tyskland – hjem Vi spiser frokost før vi tar plass i bussen og kjører opp gjennom Tyskland og Danmark. Vi gjør en stopp på grensen hvor det blir mulig med fordelaktige innkjøp. Vi tar fergen fra Hirtshals kl.17,30 som tar oss med til Kristiansand på 2,5 timer. Ved ankomst hit fortsetter bussen tilbake langs E-18 frem til fergekaia i Horten som er siste stoppested.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*5 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet inkludert inngangsbilletter
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 2 475,-
*Utvendig lugar kr. 400,- per lugar