Kielcruise

Unn deg et deilig avbrekk fra hverdagen med cruise til Kiel!

Avreisedato: 19. september 2021 | 3 dager | Turpris: 2290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Et avbrekk fra hverdagen med Color Magic

Inkludert reserverte plasser i show-loungen på cruise til Kiel

Bli med på cruise til Kiel med Color Lines flotte skip, Color Magic! En reise med Kielfergen er som alltid både et avslappende og behagelig avbrekk fra hverdagen.  Spis god mat, ta deg noe godt å drikke i en av barene om bord, opplev fantastisk show i show-loungen og nyt overfarten mot Tyskland.  Kombiner den levende musikken om bord med den vakre panoramautsikten fra ‘Observation lounge’ eller unn deg litt ekstra luksus på skipets flotte spa! Når vi ankommer Kiel kan vi rusle inn til sentrum, ta oss en god tysk lunsj og gjøre fordelaktige innkjøp!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Hyggelig cruise til Kiel

Underholdning om bord begge kveldene

Reisefakta

Turpris: 2290
Sted: Kielcruise
Avreisedato: 19. september 2021
Avreisested: Oslo Hjortneskaia (Kristiansand)
Hjemreisedato: 21. september 2021

Program

Søndag: Hjem – Oslo Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 mot Oslo. Her går vi om bord i Color Lines flotte cruiseferge som skal ta oss til Kiel. Her har vi inkludert plass i innvendige lugarer. Om kvelden har vi inkludert middag i skipets restaurant. Den første kvelden har vi også inkludert reserverte plasser i showloungen hvor vi får se et show fylt med dans og musikk. Resten av kvelden kan vi kose oss om bord i hyggelige omgivelser.

Mandag: I Kiel Vi har inkludert frokost mens vi nyter innseilingen til Kiel. Ved ankomst til Tyskland kan vi rusle inn til sentrum, ta oss en god tysk lunsj eller gjøre noen fordelaktige innkjøp. Skipet kaster loss kl.14,00 og setter kursen mot Oslo igjen. Ettermiddagstimene og kvelden til avslapning og hygge i en av skipets mange restauranter og salonger. Er det fortsatt penger til overs er det tax-free butikker som lokker med både det ene og andre.

Tirsdag: Oslo – hjem Vi nyter utsikten langs Oslofjorden mens vi spiser frokost i skipets restaurant. Ved ankomst Oslo kl.10,00 tar vi plass i bussen og setter kursen sørover på E-18 tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- & fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbeltlugar
*2 frokoster
*1 middag
*Reserverte plasser i showlounge på utreisen
*Sjåføren fungerer som reiseleder

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 300,-
*Utvendig lugar kr. 1 000,- (per lugar)