Costa Blanca og favoritten Albir

«Her skal vi være med når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst»

Avreisedato: 12. oktober 2024 | 8 dager | Turpris: 12790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Det gode liv langs den spanske kysten

Vi besøker den kjente dryppsteinsgrotten i Benidoleig

Bli med oss til Costa Blanca og koselige Albir. Spania er så mye mer enn strender, svømmebasseng og en endeløs rekke av strandhoteller. Vi bor i strandbyen Albir og får mulighet til å slappe av på vårt flotte hotell. I tillegg skal vi oppleve mye av det som vi kanskje ellers ikke ville ha fått se. Vi skal besøke små landsbyer og får vakre naturopplevelser på flere inkluderte utflukter langs den spennende kysten.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Fly fra Kristiansand

Deilige høstdager i Spania

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12790
Sted: Spania, Costa Blanca, Albir
Avreisedato: 12. oktober 2024
Avreisested: Kristiansand Lufthavn Kjevik
Hjemreisedato: 19. oktober 2024

Program

Lørdag: Hjem – Albir Vi har fremmøte på Kristiansand Kjevik på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet direkte til Alicante, avgang kl. 17,00. Etter ca. 3,5 timer ankommer vi Spania, hvor bussen tar oss med det korte stykket til Albir hvor vi sjekker inn på Hotell Kaktus som ligger ved Playa del Albir. Alle rom har balkong. Under oppholdet har vi inkludert middag 5 kvelder samt frokost hver morgen.

Søndag – fredag: I Albir Frokost inkludert hver dag, samt felles middag 6 kvelder. En dag skal vi på utflukt i nærområdet. Vi kjører gjennom Altea forbi småbyer som Benissa, Gata de Gorgos og Pedeguer før vi kommer til Benidoleig. Her skal vi besøke den kjente dryppsteinsgrotten. Etter besøket her fortsetter vi langs kysten forbi Javea og Moraira til Calpe. Her skal vi være med når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Lunsj underveis. En annen dag kjører vi til Xalo hvor vi kan besøke den lokale bodegaen for å gjøre noe fordelaktige innkjøp av vin produsert av vinrankene som omgir byen. Etter besøket her fortsetter vi opp i fjellene til Masarof hvor vi skal besøke den hyggelige restauranten Verdi Vent. Her får vi servert en god lunsj med drikke, alt laget fra lokale gårder. Utpå ettermiddagen er vi tilbake i Albir. Vi får god tid på egenhånd i Albir. Vi kan gå på marked, besøke Altea med sin spesielle gamleby, dra med lokalbussen til Benidorm, benytte oss av hotellets fasiliteter, spasere en tur på stranden osv. Det er underholdning på hotellet de fleste kveldene i uka.

Lørdag: Albir – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Kristiansand Kjevik, avgang kl.11,30. Etter 3,5 timer lander vi tilbake i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*2 lunsjer
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 925,-