Kjevik – Cruise i Karibia med Cuba og Key West

“…lørdag legger vi til kai i Havana på Cuba ved lunsjtid og blir liggende helt til søndag (tidlig kveld)”

Avreisedato: 25. januar 2019 | 12 dager | Turpris: 15990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Opplev Karibia, Cuba og Key West

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia. Vi flyr til Florida, bor tre netter på Miami South Beach før cruiset, hvor vi har inkludert utflukt til USAs sørligste punkt – Key West. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise hvor vi får 2 dager i Cubas hovedstad Havana med spennende utflukter som er inkludert i reisepakken. Underveis har vi også stopp på spennende steder som Jamaica, Cozumel og Cayman Islands. Ellers kan vi nyte livet om bord med god mat og flott utsikt over det Karibiske hav. På Cruise i Karibia får du drømmereisen oppfylt.

 

Tilbake til reiseoversikt

Fantastisk 7 netters cruise i Karibia

Fly fra Kjevik!

3 overnattinger i Miami South Beach

2 dager i Havana med inkluderte utflukter

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 15990
Sted: Cruise i Karibia med Cuba
Avreisedato: 25. januar 2019
Avreisested: Kristiansand Lufthavn Kjevik
Hjemreisedato: 05. februar 2019

Program

Fredag 25. januar: Hjem – Miami South Beach Vi har fremmøte på Kjevik på egenhånd hvor vi møter reiselederen og de andre deltagerne. Her sjekker vi inn på flyet til Amsterdam, avgang kl.14,05. Etter en drøy time lander vi, og går videre til USA flyet. Etter nye 8 timer lander vi i Atlanta, og går videre til det siste flyet som tar oss med til Fort Lauderdale hvor vi lander like over midnatt (lokal tid). Her tar vi plass i bussen som tar oss de siste minuttene til Miami South Beach hvor vi skal bo i 3 netter.

Lørdag & søndag 26. & 27.januar: Miami Beach – utflukt til Key West Frokost på hotellet hver morgen. Den første dagen har vi hele dagen fri på Miami Beach til å slappe av, kose oss og utforske nærområdet. Den andre dagen har vi inkludert utflukt til fantastiske Key West. Vi kjører over 42 bruer inkludert den kjente ”Seven Mile Bridge”, ned til Florida Keys-øyene som strekker seg langt ut i den karibiske gulfen. Når vi ankommer Key West får vi en guidet rundtur først, hvor vi bl.a. besøker USAs sørligste punkt. Etter guiderunden får vi fritid på egenhånd til å spise lunsj, eller hva med å besøke Ernest Hemingways hus eller fyrlyktmuseet? Vi returnerer til fastlandet utpå kvelden (ca. 3 timers kjøring gjennom vakkert landskap hver vei). 

Mandag 28. januar: Fort Lauderdale – MSC Armonia Vi får litt fri, og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på den litt mindre cruisebåten «MSC Armonia» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss forskjellige aktiviteter rundt om på skipet.

Mandag-mandag 29. januar – 4. februar: Om bord på MSC Armonia Tirsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Onsdag ankommer vi Montego Bay på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller utforske nærområdene. Torsdag legger vi til kai i byen George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Byen er koselig i seg selv med fargerik bebyggelse og gode shoppingmuligheter.  Fredag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger i utkanten av Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Er du interessert i historie, kan man dra på utflukt på jakt etter rester av historie fra maya-indianerne. Lørdag legger vi til kai i Havana på Cuba ved lunsjtid og blir liggende helt til søndag (tidlig kveld). Byen og landet har en uimotståelig sjarm, og en spennende historie som bare må oppleves. Vi har inkludert 2 halvdagsutflukter i Havana, og går tilbake i tid, fordi landet er formet av Castros idealer. Søndag kveld setter vi igjen seil mot Miami.

Mandag 4. februar: Miami Vi spiser frokost før vi ankommer Miami. Om formiddagen får vi med oss lokalguide som tar oss med rundt slik at vi får se de koseligste områdene i Miami. Rundturen avsluttes på flyplassen i Miami, hvor vi sjekker inn på flyet til Atlanta kl.16,40. Etter drøye 2 timer lander vi her, og går videre til nattflyet til Amsterdam. Vi sover oss ”hjem” til Europa. 

Tirsdag 5. februar: Amsterdam – hjem Ved ankomst til Amsterdam går vi videre til Kjevikflyet som tar oss den siste drøye timen hjem til Kjevik. Her tar vi farvel med reiselederen og de andre turdeltagerne for denne gang.

PS! på denne turen er det mulig å få tilslutning fra andre steder i landet hvor KLM flyr og møte reiselederen og gruppen i Amsterdam, og forlate resten av gruppen i Amsterdam igjen – ta kontakt så sjekker vi prisen for dette. 

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*3 frokoster før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 6 720,-
*Utvendig lugar kr. 4 190,- (per lugar)
*Minisuite med balkong kr. 10 790,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 660,-
*Elektronisk Visum kr. 200,-
Obligatoriske tillegg som betales om bord av alle:
*Visum til Cuba $ 35,-
*”Service Charge” på cruisebåten $ 87,5