Kjevik – Julemarked i Gdansk

“…samt hygge oss på det koselige julemarkedet”

Avreisedato: 01. desember 2018 | 4 dager | Turpris: 4090

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Julemarked i Gdansk – en vakker og historisk by

Gdansk har en 1000 år lang historie med yrende handel å se tilbake på. Byen var en gang kjent som juvelen av de Hanseatiske byene og selv nå holder den stand som en av den Baltiske regionens viktigste byer. Selv om 90% av alle husene ble bombet under krigen, ble gamlebyen møysommelig gjenoppbygget slik den fremsto før krigen. Under vårt opphold i Gdansk foregår julemarked med mange boder med mat og håndverk, samt en flott julepyntet gamleby. Når mørket faller på er det nesten magisk å gå langs de brostenslagte gatene med flotte, pyntede julegater, små, koselige, dekorerte butikker og gater fylt av restauranter. Julemarked i Gdansk vil garantert gi deg julestemning.

 

Tilbake til reiseoversikt

Fly direkte tur/retur Kjevik

Koselig julemarked i gamlebyen i Gdansk

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 4090
Sted: Polen, Gdansk
Avreisedato: 01. desember 2018
Avreisested: Kristiansand Lufthavn Kjevik
Hjemreisedato: 04. desember 2018

Program

Lørdag: Kjevik – Gdansk Vi har fremmøte på Kristiansand flyplass Kjevik på egenhånd. Her møter vi reiselederen før vi sjekker inn på flyet til Gdansk, avgang kl.08,15. Etter bare 1,5 time er vi fremme i Gdansk og blir møtt av buss som tar oss med til sentrum av byen. Her sjekker vi inn på vårt hotell beliggende med kort gangavstand til sentrum.

Søndag og mandag: I Gdansk Frokost og middag inkludert begge dager. Den første formiddagen blir vi møtt av lokalguide  som tar oss med på vandretur i den historiske delen av byen. Vi får høre den interessante historien som byen har å tilby og ser mange av byens severdigheter. Resten av dagen og hele neste dag blir fri til å utforske byen nærmere på egenhånd samt hygge oss på det koselige julemarkedet. Når mørket faller på er det nesten magisk å gå langs de brostenslagte gatene med flotte pyntede julegater, små, koselige, dekorerte butikker og gater fylt av spennende restauranter.

Tirsdag: Gdansk – hjem Ved utsjekk får vi med oss frokostpakker og blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Gdansk. Her sjekker vi inn på flyet til Kjevik. Etter 1,5 time lander vi i Norge kl.07,45 og tar farvel med reiselederen og de andre turdeltagerne for denne gang.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 20 kg til å sjekke inn per rom. Ekstra koffert kan kjøpes men må bestilles senest 30 dager før avreise. Alle kan ha med seg 1 håndbagasje innenfor målene 55x40x23 cm som kan veie opptil 10 kg.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Guiding i Gdansk
*Reiseleder med på hele turen
*1 koffert på 20kg til å sjekke inn per rom

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 065,-
*Ekstra innsjekket koffert kr. 1 050,- (ekstra koffert på 20 kg totalt tur/retur)