Københavncruise

DFDS Seaways tar oss med til en av favorittbyene i Europa – København!

Avreisedato: 22. mars 2020 | 3 dager | Turpris: 1290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Cruise til København – byen hele Europa elsker

Se på folkelivet i København mens du nyter en god lunsj med noe godt i glasset

Denne byen har noe for alle. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki. Byen er kompakt, innholdsrik og elsket av hele Europa. Ved å være omgitt av historiske bygninger, trange gater, fantastisk shopping og hyggelig natteliv blir det  «dejlig å være norsk i Danmark». Under oppholdet kan man ta en vandretur inn i Strøget eller sette seg ned på en restaurant og se på folkelivet mens man nyter en god lunsj med noe godt i glasset. Ta en pause fra hverdagen med cruise til København denne høsten.

 

Tilbake til reiseoversikt

Nyt en hel dag i København!

2 netter i samme lugar

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 1290
Sted: Cruise til København
Avreisedato: 22. mars 2020
Avreisested: Kristiansand (Oslo)
Hjemreisedato: 24. mars 2020

Program

Søndag: Hjem – DFDS Seaways (København) Bussen har avreise fra Kristiansand om formiddagen og tar på deltakere langs E-18 frem mot Oslo. Her går vi om bord på DFDS Seaways. Vi har inkludert plass i innvendig lugar med 2 senger på gulvplan. Skipet setter kursen mot København kl.16,30. Vi nyter utseilingen fra Oslo, og kan spise noe godt i en av restaurantene, eller kose oss i en av skipets mange salonger.

Mandag: I København Vi ankommer København kl.09,45. Her tar bussen oss med inn til sentrum av byen, og på vei tilbake til skipet stopper bussen også ved en dagligvarehandel for de som skulle ønske å kjøpe med noen danske spesialiteter. Under oppholdet kan man ta en vandretur inn i Strøget, sette seg ned på en restaurant og se på folkelivet mens man nyter en god lunsj med noe godt i glasset. Skipet setter igjen kursen mot Oslo kl.16,30, og vi har de samme lugarene på hjemveien som vi hadde på utreisen. Vi kan spise godt i en av skipets restauranter og hygge oss ut i de små timer, i de koselige salongene om bord.

Tirsdag: DFDS Seaways – hjem Vi kan ta det litt med ro om morgenen frem til vi ankommer Oslo kl.09,45. Her tar vi plass i bussen som tar oss med de siste milene hjemover.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbeltlugar

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 400,-
*Utvendig lugar kr. 400,- (per lugar)
*Måltidspakke kr. 575,- (2-retters servert middag på utreisen samt frokost tur/retur på fergen)