Julemarkedscruise til København

Den populære byen er vakkert pyntet til jul!

Avreisedato: 26. november 2023 | 3 dager | Turpris: 2490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Få en forsmak på julen i København

«København er vakkert pyntet til jul»

København har noe for alle. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki. København er en kompakt by elsket av hele Europa. Ved å være omgitt av historiske bygninger, trange gater, fantastisk shopping og hyggelig natteliv blir det  «dejlig å være norsk i Danmark». Under vårt opphold i København er byen julepyntet, og vi koser oss på Strøget, eller hva med et besøk på julemarkedet i Tivoli?

 

 Tilbake til reiseoversikt

København er vakkert pyntet til jul

2 netters cruise til København

Inkludert deilig julebord på utreisen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 2490
Sted: Cruise til København
Avreisedato: 26. november 2023
Avreisested: Oslo (Kristiansand)
Hjemreisedato: 28. november 2023

Program

Søndag: Hjem – DFDS Seaways (København) Bussen har avreise fra Kristiansand og tar med seg deltakere langs E-18 frem til Oslo. Her går vi om bord på DFDS Seaways. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer. Skipet setter kursen mot København kl.15,00. Vi kan slappe av og kose oss i skipets salonger, og samles til felles julebord i skipets restaurant.

Mandag: I København Vi spiser frokost før vi ankommer København kl.10,00. Bussen venter utenfor terminalen for å ta oss med til sentrum, og stopper like ved Strøget og Tivoli. Vi kan ta oss en vandretur inn i Strøget hvor vi finner en vakkert pyntet juleby, julemarkeder med boder som selger brente mandler, håndverk og gode bakevarer. Vi kan sette oss ned på en restaurant og se på folkelivet mens vi spiser en god lunsj med noe godt i glasset. Eller hva med å besøke et julepyntet Tivoli med sitt julemarked? Bussen returnerer til fergeterminalen i København om ettermiddagen, og gjør en stopp ved en dagligvareforretning for de som skulle ønske å kjøpe med seg noen lokale spesialiteter hjem. Vi setter igjen kursen mot Oslo kl.16,30 og har de samme lugarene på hjemveien som vi hadde på utreisen. Vi kan hygge oss ut i de små timer i de koselige salongene om bord.

Tirsdag: DFDS Seaways – hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Oslo kl.10,00. Her tar vi plass i bussen som tar oss med de siste milene hjemover.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbelt lugar
*2 frokoster
*1 julebord
*Sjåføren fungerer som reiseleder

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 400,-
*Utvendig lugar kr. 500,- (per lugar)
*Commodore Class lugar kr. 1 600,- (Pris per lugar – litt større utvendig lugar med dobbeltseng, og oppgradert frokost inkludert)