Kroatiske perler på Dalmatia kysten

«…får med oss lokalguide gjennom gamlebyen, som står på UNESCOs verdensarvliste»

Avreisedato: 21. september 2024 | 8 dager | Turpris: 12690

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 7
Flyreiser

Kroatiske perler – Dalmatia kysten

Kroatia – et typisk middelhavsland – sol, strand, øyer og vann – livsnyterens land, der jutri (i morgen) er et viktig ord for å bekjempe stress og mas. Det man ikke rekker i dag, rekker man kanskje i morgen ? Under oppholdet bor vi ved vannkanten i koselige Vodice like nord for Split – midt i regionen Dalmatia. Hotellet ligger vakkert til med utsikt over Adriaterhavet.

Bli med til vakre Kroatia

Drømmer du om solfylte kyster, pittoreske byer og en avslappet atmosfære ved Adriaterhavet? Bli med på en minneverdig reise til vakre Kroatia 21. september!

Hotell Villas Arausana & Antonio

Under oppholdet bor vi ved vannkanten på Hotel Villas Arausana & Antonina. Beliggende et steinkast fra Plava-stranden og sentrum, med utendørs basseng og wifi– perfekt for avslapning etter en dag med utforskning. Våkn opp til frisk havluft og nyt roen i omgivelsene. Inkludert i oppholdet er frokost hver morgen og middag fire kvelder.

Turen inkluderer frokost hver dag og middag fire kvelder under oppholdet

 

Bilde av byene Split og Vodice

Utforsk Vodice – En perle ved Adriaterhavet

Vodice, en perle nord for Split, vil sjarmere deg med sin rolige atmosfære. Byen, omgitt av det krystallklare Adriaterhavet, tilbyr lokale butikker, kafeer og en innbydende atmosfære. Hotellet ligger bare et par steinkast fra sentrum, noe som gir deg muligheten til å utforske byens sjarmerende gater og kysten i ditt eget tempo.

Inkluderte utflukter

Med inkluderte utflukter får du muligheten til å oppdage skjulte perler langs Dalmatia-kysten. Utforsk den historiske byen Split, opplev sjarmen til Trogir, og besøk den vakre gamlebyen i Sibenik. Vi tar deg også nordover til Zadar, en by med en rik historie som står på UNESCOs verdensarvliste. Vår lokale guide vil lede deg gjennom byens mest kjente severdigheter, inkludert det antikke forumet, den gamle kirken St. Donat og katedralen St. Anastasia.

Bilde av Trogir og Sibenik

Tid på egenhånd

Under oppholdet er det også satt av tid på egenhånd. Gå i ditt eget tempo langs strandpromenaden, utforsk lokale kafeer og butikker, eller bare slapp av i hyggelige omgivelser

Sømløs reise

Vi ordner alt, inkludert flytransport hver vei fra Værnes og transport på utfluktene under oppholdet.  Alt du trenger å gjøre er å glede deg over opplevelsene.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Trondheim

Opplev vakre Zadar & historiske Split

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12690
Sted: Kroatia, Vodice
Avreisedato: 21. september 2024
Avreisested: Trondheim Lufthavn Værnes
Hjemreisedato: 28. september 2024

Program

Lørdag: Hjem – Vodice Vi har fremmøte på Trondheim Lufthavn Værnes på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker vi inn på flyet til Split, avgang kl.15,20. Etter 2,5 timer lander vi i Kroatia, og tar plass i bussen som tar oss med til Vodice by hvor vi skal bo 7 netter på gode Hotel Villas Arausana & Antonina. Hotellet ligger like ved Plava-stranden, og et par steinkast fra sentrum.

Søndag – fredag: Vodice Vi har inkludert frokost hver dag, og middag fire kvelder under oppholdet. Den ene dagen starter vi med å kjøre til ”storbyen” Split. Byen er er kjent for sin flotte gamleby, og Diokletians palass er hovedattraksjonen her. Om ettermiddagen besøker vi den utrolig sjarmerende Trogir. Byen har en veldig hyggelig gamleby, med sin flotte katedral fra det 13. århundre som landemerke. Etter besøket her returnerer vi til Vodice. En annen dag drar vi det lille stykket til Sibenik som har en fantastisk vakker gamleby. Her kan vi se oss rundt, samt at vi får tid til å spise lunsj på egenhånd. På vei til hotellet besøker vi en vingård hvor vi får prøvesmake vin laget i området. Den siste utfluktsdagen skal vi kjører langs den vakre kystrekningen nordover, når vi drar vi på utflukt til Zadar, hvor vi får med oss lokalguide gjennom gamlebyen, som står på UNESCOs verdensarvliste. Her får vi se de mest kjente severdighetene med bl.a. det antikke forumet, den gamle kirken St. Donat og katedralen St. Anastasia. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen.

Lørdag: Vodice – hjem Vi spiser en litt tidlig frokost på hotellet, før vi tar plass i bussen og setter kursen mot flyplassen i Split. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Trondheim, avgang kl.10,50. Etter 2,5 timer ankommer vi Norge, og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 100,-