Kroatiske perler på Dalmatia kysten

«…får med oss lokalguide gjennom gamlebyen, som står på UNESCOs verdensarvliste»

Avreisedato: 18. mai 2024 | 8 dager | Turpris: 13190

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Kroatiske perler – Dalmatia kysten

Bli med til vakre Kroatia!

Kroatia – et typisk middelhavsland – sol, strand, øyer og vann – livsnyterens land, der jutri (i morgen) er et viktig ord for å bekjempe stress og mas. Det man ikke rekker i dag, rekker man kanskje i morgen ? De første nettene bor vi i vannkanten i koselige Vodice like nord for Split – begge midt i regionen Dalmatia. Hotellet ligger vakkert til med utsikt over Adriaterhavet.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev vakre Zadar & historiske Split

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13190
Sted: Kroatia, Vodice
Avreisedato: 18. mai 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 25. mai 2024

Program

Lørdag: Hjem – Vodice Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Split, avgang kl.10,25. Etter 2,5 timer lander vi i Kroatia, og tar plass i bussen som tar oss med til Vodice by hvor vi skal bo 7 netter på gode Hotel Villas Arausana & Antonina. Hotellet ligger like ved Plava-stranden, og et par steinkast fra sentrum. Felles middag.

Søndag – fredag: Vodice Vi har inkludert frokost hver dag, og middag tre kvelder i tillegg til ankomstdagen. Den ene dagen starter vi med å kjøre til ”storbyen” Split. Byener er kjent for sin flotte gamleby, og Diokletians palass er hovedattraksjonen her. Om ettermiddagen besøker vi den utrolig sjarmerende Trogir. Byen har en veldig hyggelig gamleby, med sin flotte katedral fra det 13. århundre som landemerke. Etter besøket her returnerer vi til Vodice. En annen dag drar vi det lille stykket til Sibenik som har en fantastisk vakker gamleby. Her kan vi se oss rundt, samt at vi får tid til å spise lunsj på egenhånd. På vei til hotellet besøker vi en vingård hvor vi får prøvesmake vin laget i området. Den siste utfluktsdagen skal vi kjører langs den vakre kystrekningen nordover, når vi drar vi på utflukt til Zadar, hvor vi får med oss lokalguide gjennom gamlebyen, som står på UNESCOs verdensarvliste. Her får vi se de mest kjente severdighetene med bl.a. det antikke forumet, den gamle kirken St. Donat og katedralen St. Anastasia. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen.

Lørdag: Vodice – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi tar plass i bussen og setter kursen mot flyplassen i Split. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.14,00. Etter 2,5 timer ankommer vi Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 290,-