Praktfulle italienske innsjøer med vårblomstring

Bli med oss til Nord-Italia og opplev verdens vakreste innsjøer!

Avreisedato: 01. april 2020 | 6 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 8
Pensjonistforbundet

Pittoreske byer og storslått natur langs Lago Maggiore

Bli med til Isola Bella, en vakker oase i Lago Maggiore

Bli med og opplev praktfulle Lago Maggiore, en av Italias absolutt vakreste innsjøer! Utforsk Maggioresjøens bredder, pust inn den vårlige duften fra blomster og trær og la blikket hvile på det krystallklare og rolige vannet.  Innsjøen er omgitt av storslått fjellandskap som gjør at innsjøen ligger i le for de kalde, nordlige vindene. Naturen er i skjønn forening med romantiske små landsbyer, flotte hager og ruvende slott.  Vi får også oppleve Comosjøen, kjent for sine flotte villaer samt at vi en dag besøker den fantastiske botaniske hagen Villa Taranto. På denne tiden av året er det vårblomstring og Nord-Italia viser seg fra sin aller beste side…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev den praktfulle vårblomstringen!

Inkludert båttur på Lago Maggiore

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: Italia, Lago Maggiore
Avreisedato: 01. april 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 06. april 2020

Program

Onsdag: Hjem – Lago Maggiore Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd hvor vi møter reiselederen, og sjekker inn på flyet til Milano, avgang kl.10,40. Etter drøye 2 timer lander vi i Milano. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene frem til vakre Lago Maggiore og vårt hotell beliggende i sentrum av byen Stresa. Vi samles til felles middag om kvelden.

Torsdag, fredag, lørdag og søndag: I Lago Maggiore Vi har frokost inkludert hver morgen, og middag to kvelder i tillegg til ankomstdagen. Den ene dagen tar reiselederen oss med på båttur. I løpet av dagen besøker vi Isola Bella kjent for sitt fantastiske 17. talls palass Borromeo, omgitt av en nydelig hage. Vi besøker også Isola Madre, som er kjent for sin botaniske hage med mange sjeldne planter. En annen dag drar vi på utflukt til Comosjøen, hvor vi finner bratte fjellskråninger som går ned mot innsjøen og vakre landsbyer som ligger helt nede ved sjøkanten. Innsjøen er også kjent for sine store og flotte villaer som har trukket mange kjendiser til innsjøen -bl.a. har George Clooney et krypinn her. Vi har også inkludert inngang til Villa Carlotta i Tremezzo, som ligger vakkert til med en flott park.  En annen dag skal vi beøske den botaniske hagen ved Villa Taranto. Den er kjent verden rundt fra sin flotte hage som ble bygget i 1931. Under vårt opphold er det vårblomstring – og vi kan se blomster i alle tenkelige farger. Etter besøket her drar vi til landsbyen Verbania hvor vi får litt fritd før vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. Den siste dagen er fri til avslapning og hygge, ta en båttur på Lago Maggiore, taubanen til toppen av fjellet ved Stresa hvor man får en fantastisk utsikt, eller hva med bare å slappe av med god mat og drikke.

Mandag: Lago Maggiore – hjem Vi spiser frokost på hotellet og får litt fri om formiddagen, før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.14,05. Etter 2,5 timer lander vi i Norge, og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)