Langtidsferie Costa Blanca – Albir

“…vakker fjelltur over Cole de Rates på veien får vi et fantastisk skue når mandeltrærne blomstrer på bar gren”

Avreisedato: 01. februar 2019 | 29 dager | Turpris: 19990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Varme vinterdager på langtidsferie i Costa Blanca

Bli med oss bort fra den kalde norske vinteren og opplev det virkelige Spania og Costa Blanca. Spania er så mye mer enn strender, svømmebasseng og en endeløs rekke av strandhoteller. Vi bor i strandbyen Albir  og får mulighet til å slappe av på vårt hotell med flott beliggenhet direkte på stranden i Albir. I tillegg skal vi oppleve mye av det som vi kanskje ellers ikke ville ha fått se. Vi skal besøke små landsbyer og få vakre naturopplevelser som mandelblomstring og trær fulle av appelsiner. På langtidsferie i Costa Blanca vil du garantert få følelsen av å være på ferie.

 

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder med på hele turen

1 hel måned borte fra snø og is!

Flere spennende utflukter inkludert

Reisefakta

Turpris: 19990
Sted: Spania, Costa Blanca
Avreisedato: 01. februar 2019
Avreisested: Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. mars 2019

Program

Fredag 1.februar: Hjem – Albir Vi starter med buss fra Kristiansand om morgenen, og tar på turdeltagere langs E-18 frem til Torp. Her går vi om bord i flyet direkte til Alicante, avgang kl. 10,35. Etter ca 3,5 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det korte stykket til Albir. Her sjekker vi inn på vårt gode Hotel Kaktus med flott beliggenhet på strandpromenaden i Albir. Alle rom med balkong. Vi samles til felles middag.

Lørdag 2.februar – torsdag 28. februar: I Albir Frokost inkludert hver dag. Lunsj 3 dager og middag 22 dager. Vi har også inkludert 4 dagsutflukter. En dag kjører vi en fantastisk utflukten i nærområdet, hvor vi skal besøke de 4 sjarmerende kystbyene Denia, Javea, Moraira og Calpe. I Calpe skal vi være med når fiskerne kommer inn med dagens/nattens fangst. Lunsj inkludert underveis. En annen dag starter vi med besøk på antikkmarkedet i Xalo, før vi kjører opp i høyden til Masarof og den koselige restauranten Verdi Vent hvor vi har inkludert dagens lunsj. En tredje dag kjører vi en vakker fjelltur over Cole de Rates (Rottepasset). På veien får vi et fantastisk skue når mandeltrærne blomstrer på bar gren. Herfra fortsetter vi til den sjarmerene fjellandsbyen Guadalest, med sine knappe 200 innbyggere. Landsbyen sies å være det mest besøkte stedet i denne delen av Spania. Lunsj underveis. Den siste utflukten går til Valencia. Her får vi en guidet rundtur i byen før vi skal besøke Europas største akvarium. Vi får oppleve et utrolig anlegg, med innen- og utendørs glasstunneler og får nærkontakt med det meste som rører seg i dypet. Her finnes også restauranter og kafeer hvor vi kan innta dagens lunsj på egenhånd. Vi får også god tid til å kose oss i Albir, gå på marked, ta bussen til Benidorm eller Altea, eller lokaltoget til Alicante. Mulighetene er mange.

Fredag 1.mars: Albir – hjem Vi har en tidlig avreise fra hotellet, og får med oss frokostpakke. Vi kjører til Alicante flyplass hvor vi sjekker inn på direkteflyet tilbake til Torp med avgang kl. 06,00. Etter drøye 3 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som venter på å ta oss det siste stykket hjem langs E-18. 

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*28 overnattinger i delt dobbeltrom
*28 frokoster
*3 lunsjer
*22 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 6 440,-