Langtidsferie Costa Blanca – Albir

Opplev Albir, en av de vakreste områdene langs Costa Blanca!

Avreisedato: 30. januar 2020 | 29 dager | Turpris: 20990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Fjell, mat, vin og strender langs Costa Blanca kysten

På langtidsferie i Albir er det inkludert fem ulike utflukter!

Bli med oss bort fra den kalde norske vinteren og opplev det virkelige Spania og Albir langs Costa Blanca kysten. Spania er så mye mer enn strender, svømmebasseng og en endeløs rekke av strandhoteller. Vi bor i strandbyen Albir  og får mulighet til å slappe av på vårt hotell med flott beliggenhet direkte på stranden i Albir. I tillegg skal vi oppleve mye av det som vi kanskje ellers ikke ville fått se. Vi skal besøke små landsbyer og få vakre naturopplevelser som mandelblomstring og trær fulle av appelsiner. På langtidsferie i Albir drar vi på utflukt til Calpe, Rottepasset, Torrevieja, Guadalest og Villajoyosa med sin sjokoladefabrikk. Vi får også god tid til å utforske Albir og nærmiljøet på egenehånd! Bli med på langtidsferie i Albir denne vinteren!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Nyt det deilige spanske klimaet

Flere spennende utflukter inkludert!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 20990
Sted: Spania, Costa Blanca, Albir
Avreisedato: 30. januar 2020
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 27. februar 2020

Program

Torsdag 30. januar: Hjem – Albir Bussen starter fra Kristiansand om ettermiddagen, og tar på turdeltakere langs E-18 frem til Torp. Her går vi om bord i flyet direkte til Alicante, avgang kl. 20,20. Etter ca. 3,5 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det korte stykket til Albir. Her sjekker vi inn på vårt gode Hotel Kaktus med flott beliggenhet på strandpromenaden i Albir. Alle rom med balkong, svømmebasseng på taket, restaurant, bar, underholdning flere dager i uka er noen stikkord.

Fredag 31. januar – onsdag 26. februar: I Albir Frokost inkludert hver dag, lunsj 3 dager og middag 22 dager. Vi har også inkludert 5 utflukter under oppholdet. En dag drar vi på utflukt i nærområdet, vi kjører kystveien forbi Calpe og videre til koselige Moraira. Etter litt fritid her fortsetter vi til Benitaxell hvor vi spiser lunsj. Om ettermiddagen kjører vi til Denia og får litt tid her, før vi fortsetter til Xalo hvor vi skal prøvesmake ekte spansk skinke, ost og vin før vi returnerer til hotellet. En annen dag skal vi på en vakker fjelltur over Cole de Rates (Rottepasset). På veien får vi et fantastisk skue når mandeltrærne blomstrer på bar gren. Vi skal også besøke Costa Blancas flotteste fossefall «Les fonts de l`Algar» og stopper for lunsj underveis. En annen utfluktsdag skal vi besøke Saltsjøen ved Torrevieja. Her skal vi være med på en guidet tur, og vi får tid til å spise lunsj på egenhånd  i Torrevieja. På hjemturen skal vi besøke en av de store skofabrikkene i Elche. En ettermiddag skal vi besøke den sjarmerende fjellandsbyen Guadalest, med sine knappe 200 innbyggere. Landsbyen sies å være det mest besøkte stedet i denne delen av Spania. En annen dag drar vi på en liten utflukt til Villajoyosa og «Valor» sjokoladefabrikk, og får også litt tid nede ved den vakre strandpromenaden.  Ellers får vi god tid til å kose oss i Albir, gå på marked, ta bussen til Benidorm eller Altea, eller lokaltoget til Alicante. Mulighetene er mange.

Torsdag 27. februar: Albir – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og får formiddagen fri før vi kjører til Alicante flyplass. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Torp, avgang kl.16,05. Etter drøye 3 timer lander vi på Torp og tar plass i bussen som tar oss det siste stykket hjem.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*28 overnattinger i delt dobbeltrom
*28 frokoster
*3 lunsjer
*22 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 6 440,-