Langtidsferie på Costa del Sol

“… slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter…”

Avreisedato: 03. november 2018 | 22 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Langtidsferie på solkysten

Bli med bort fra novembermørket til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand, og Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum er lett tilgjengenlig med lokalbuss. Vi har også inkludert spennende utflukter til Ronda, britiske Gibraltar og det spektakulære Alhambrapallasset i Granada, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Inkludert utflukter til Gibraltar, Alhambra & Malaga!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Spania, Costa del Sol
Avreisedato: 03. november 2018
Avreisested: Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 24. november 2018

Program

Lørdag 3. november: Hjem – Costa del Sol Bussen starter i Kristiansand om ettermiddagen og tar med deltagere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.19,45. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotel Best Siroco med beliggenhet i Benalmadena med kort gangavstand til havet, lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og utendørs svømmebasseng. Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 14 kvelder under oppholdet.

Søndag 4. november-fredag 23. november: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 21 dager/netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning). Vi har også inkludert dagens middag når vi er i Malaga.  En annen utfluktsdag går til Alhambra (det røde slottet). Alhambrapalasset i Granada står på UNESCOs verdensarvliste og ble bygget på 1300-tallet. Det har en fantastisk beliggenhet mot Sierra Nevada og er omgitt av sypresser. Her får vi en rundtur med vår lokalguide. En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika.  Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Den siste utfluktsdagen går til fjellandsbyen Ronda, vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Lørdag 24. november: Costa del Sol – hjem Vi spiser frokost og får litt fri før vi drar til Malaga flyplass. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Sandefjord, avgang kl.15,15. Etter 4 timer lander vi i Norge, og tar plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*21 overnattinger i delt dobbeltrom
*21 frokoster
*14 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 4 620,-