Langtidsferie på deilige Mallorca

Guiden tar oss med på en vandretur gjennom de krokete gatene, forbi Sant Bartomeu kirken fra 1300-tallet og til Rei Sanc-palasset fra 1500-tallet.

Avreisedato: 16. februar 2023 | 20 dager | Turpris: 17190

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 2
Flyreiser

Herlige dager på Mallorca i studio leiligheter 

Hotellet har eget oppvarmet utendørs basseng

Bli med oss til den spanske ferieøya Mallorca, hvor vi skal bo hele 19 netter i strandbyen Alcudia som er en favoritt blant oss nordboere. Byen har en koselig gamleby, og selv om det er rolig her om vinteren så er fortsatt mange restauranter og butikker åpne. Vi skal kose oss på Zafiro Tropic leilighetshotell, hotellet har utendørs oppvarmet basseng og gamlebyen og stranda er bare kort gangavstand unna. Vi har også inkludert 3 spennende utflukter under oppholdet hvor vi bl.a. besøker Soller og Valdemossa samt en hyggelig vingård.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Deilige dager i Alcudia

Vi bor i Studio leiligheter med egen kjøkkenkrok

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 17190
Sted: Spania, Mallorca, Alcudia
Avreisedato: 16. februar 2023
Avreisested: Oslo Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. mars 2023

Program

Torsdag 16. februar: Hjem – Mallorca Bussen starter i Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Barcelona, avgang kl. 15,35. Vi lander i Barcelona etter ca 3 timer og går videre til Mallorcaflyet. Etter en ny knapp time lander vi kl.21,20 og kjører det siste stykket frem til Alcudia og Zafiro Tropic leilighetshotell. Hotellet har en fin beliggenhet i strandbyen Alcudia, og vi har frokost inkludert hver dag, samt felles middag 15 kvelder. Det er studio leiligheter med balkong/terrasse på alle rom, restaurant, bar og svømmebasseng ute er noen stikkord.  Her skal vi slappe av og kose oss i nesten 3 uker.

Fredag 17. februar – mandag 6. mars: på Mallorca En dag drar vi på utflukt til hovedstaden Palma de Mallorca. Turen tar oss med gjennom det historiske sentrum, langs de brosteinsbelagte gatene, fører oss inn i de hyggelige bakgatene, og lar oss få høre om dagliglivet til en vanlig familie. En annen dag starter vi med å dra til markedet i Inca. Her er det boder som selger alt fra frukt og grønnsaker til såper og blomster. Etter besøket her skal vi besøke en lokal vingård hvor vi får høre om hvordan produksjonen foregår samt at vi får prøvesmake forskjellige viner som de produserer her. Vi returnerer til Alcudia utpå ettermiddagen. En annen dag drar vi på utflukt med lokalguide til den bortgjemte landsbyen Valldemossa. Guiden tar oss med på en vandretur gjennom de krokete gatene, forbi Sant Bartomeu kirken fra 1300-tallet og til Rei Sanc-palasset fra 1500-tallet. Her har blant annet komponisten Fredrik Chopin og den franske forfatteren George Sands bodd og jobbet. Etter besøket her fortsetter vi til den koselige byen Puerto Soller hvor vi kan sette oss ned og spise lunsj i hyggelige omgivelser, før vi returnerer til hotellet. Ellers får vi god tid til å slappe av, utforske nærområdene, samt kose oss i hyggelige omgivelser.

Tirsdag 7. mars: Mallorca – hjem Vi får med frokostpakker før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen på Mallorca. Her sjekker vi inn på flyet til Stockholm, avgang kl.10,50. Etter drøye 3 timer lander vi og går videre til Osloflyet. Etter en knapp time lander vi på Gardermoen kl.17,35 og tar plass i bussen som venter på å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*19 overnattinger i delt studio leilighet
*19 frokoster
*15 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 4 655,-
*2-roms leilighet med utsikt mot basseng kr. 2 500,- (per rom totalt for 19 netter)