Langtidsferie Sør-Spania – Almunecar

Flott natur, deilige strender og historiske opplevelser!

Avreisedato: 22. januar 2020 | 23 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Det rolige liv langs Middelhavskysten

På langtidsferie i Sør-Spania skal vi på tre inkluderte utflukter!

Ta en pause fra kulde og snø, og bli med oss på langtidsferie i Sør-Spania. Vi bor i byen Almunecar som ligger langs Spanias sørlige kyststripe, kjent for sin litt røffe natur med klipper som stuper ned i havet. Her finner du også små koselige fiskelandsbyer og små bukter med sandstrender. Vi bor på vårt firestjerners hotell som ligger i sentrum, med kort avstand til restauranter, butikker og barer. Byen har en koselig gamleby som i seg selv er et spennende reisemål. I gamlebyen kan du utforske et arabisk fort fra maurernes tid, en botanisk have med samlinger av tropiske planter samt rester av den gamle fiskehavnen. Opplev det rolige livet langs kysten i år, Almunecar er vakkert!

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi besøker fantastiske Alhambra

Deilige avbrekk fra vinteren i Norge!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Spania, Almunecar
Avreisedato: 22. januar 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 13. februar 2020

Program

Onsdag 22. januar: Hjem – Almunecar Bussen starter grytidlig fra Kristiansand og tar med deltagere langs E-18 frem til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Malaga, avgang kl.12,55. Etter 4 timer lander vi i Malaga, og tar plass i bussen som tar oss de siste 1,5 timene frem til Almunecar. Her sjekker vi inn på ****Victoria Playa Hotel som blir vårt hjem de neste 22 nettene. Hotellet ligger 5 minutters gange fra stranda, og 15 minutter fra det historiske sentrum. Alle rommene har balkong, svømmebassenget er oppvarmet og det er bar og restaurant på hotellet.

Torsdag – onsdag 23. januar. – 12. februar: I Almunecar Vi har frokost inkludert hver morgen, felles middag 14 dager og vi har inkludert 3 utflukter under oppholdet. En dag drar vi på utflukt til området Alpujarra. Vi starter med å kjøre nede i dype daler med vakkert landskap, før vi fortsetter gjennom appelsin- og sitronplantasjer, videre til mandel, olivenlunder og vinranker, og når vi kommer opp mot toppene er det pinjetrær som dominerer. Vi besøker vakre  Capileira som har den nest høyest beliggende landsbyen i hele Spania, nesten 1500 meter over havet. Arkitekturen bærer preg av å ha vært okkupert av maurerne i over 250 år, og vi har en fantastisk utsikt nedover dalen og opp mot Sierra Nevada hvor de snøkledde toppene møter den blå himmelen. Vi får smake lokalprodusert skinke og besøker også en olivenoljeprodusent i løpet av utflukten. En annen dag starter vi med besøk i den koselige fiskerlandsbyen Nerja. Herfra fortsetter vi inn i landet i regionen La Axarquia. Dette området er kjent for sine tropiske dalfører hvor kiwi, avocado og mango vokser. Den kjente muskatelldruen gror også her. Vi besøker også den hvitkalkede byen Frigliana som med sine trange brosteinsbelagte gater, fantastiske utsikt, og mange koselige restauranter er vel verdt et besøk. En annen utfluktsdag går til  Alhambra ved Granada. Vi besøker Alhambra og Generalifehagene, hvor vi får med oss lokalguide. Det er en flott opplevelse. Alhambra er på UNESCOs verdensarvliste. Ellers har vi god tid til å slappe av og kose oss på strandpromenaden, eller i den hyggelige gamlebyen. Reiselederen vil også legge til rette for noen små ekstrautflukter for de som ønsker.

Torsdag 13. februar: Almunecar – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen. Denne tar oss med 1,5 time langs kysten til Malaga Lufthavn. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Gardermoen, avgang kl.11,50. Etter 4 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*22 overnattinger i delt dobbeltrom
*22 frokoster
*14 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 4 180,-