Langtidsferie Thailand – Ao Nang

Opplev varme og kultur i ‘smilets land’ denne vinteren!

Avreisedato: 19. januar 2020 | 23 dager | Turpris: 21990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Nyt sommeren, på vinteren i Thailand

Bli bedre kjent med Krabi på langtidsferie i Thailand

Vennlig, morsomt, eksotisk, tropisk, kulturelt og historisk.  Thailand har en gylden aura med sine glitrende templer og tropiske strender! Dypt integrert i kulturen er det beroligende smilet til lokalbefolkningen, noe som gjør landet verdenskjent som ‘smilets land’.  Denne vinteren kan du reise bort fra vinteren til deilig sol og sommer på langtidsferie i Thailand! Under oppholdet får vi oppleve den sørlige delen av landet kjent for sine vakre strender og paradisøyer. Vi bor i Ao Nang en koselig liten by med flott strand og en frodig dal. Her finner vi restauranter, barer og hoteller på alle kanter. Bli med på langtidsferie i Thailand denne vinter!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev "verdens beste" strender

Besøk i smiletsland

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 21990
Sted: Thailand, Ao Nang
Avreisedato: 19. januar 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 10. februar 2020

Program

Søndag 19. januar: Hjem – Oslo (Krabi) Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs hovedveien frem til Gardermoen. Her sjekker vi inn på nattflyet direkte til Krabi med avgang kl.20,00. Vi ankommer Krabi neste dag kl.12,45 (lokal tid). Flyturen tar drøye 10 timer.

Mandag 20. januar – Søndag 9. februar: Ao Nang Ved ankomst Krabi tar vi plass i bussen som skal ta oss med de siste milene frem til Ao Nang hvor vi skal bo i hele 21 netter på Andaman Pearl Resort som ligger rolig til, ca.500 meter fra hovedgata, og drøye kilometeren fra stranden. Hotellet har svømmebasseng, restaurant, bar og Spa. Alle rommene har balkong og gratis wifi. Under oppholdet har vi inkludert frokost hver morgen, felles middag 12 kvelder og 3 dagsutflukter. Den ene dagen skal vi på utflukt i nærområdet langs Krabis silkevei. Vi besøker Khlong Thom tempelmuseum og Wat Tham Seua, et eldgammelt buddist-tempel omgitt av skog med ville aper. Vi besøker også Wareerak varme kilder hvor man kan ta seg en dukkert om man ønsker det. Vi  stopper også ved Emerald Pool hvor vi tar en vandretur langs jungelstien frem til innsjøen. Vi er tilbake på hotellet utpå ettermiddagen. En annen dag skal vi på «skjærgårdscruise» med strandhugg, se nye paradisstrender komme frem ettersom tidevannet endrer seg og nyte utsikten over den vakre naturen og vannet fra båten. Det er også mulig å ta seg en dukkert og snorkle om man skulle ønske. Vi har inkludert piknik-lunsj underveis. En annen utfluktsdag skal vi bli mer kjent med hvordan de lokale bor og lever, og som turister sjelden får oppleve. I løpet av dagen skal vi besøke en lokal skole, lære om nasjonalsporten Thai-boksing, besøke en gummitreplantasje osv. Vi skal også besøke Klong Hang hvor vi skal lære å lage lokal mat og inntar også denne som dagens lunsj. Vi er tilbake på hotellet utpå ettermiddagen. Under oppholdet har vi god tid til å utforske nærområdene, kose oss i bassenget på hotellet, dra på stranden i byen vi bor, eller nabostrender, eller hva med å dra ut til en paradisstrand med en longtail båt? Det tradisjonelle nattmarkedet i Krabi er også vel verdt et besøk med yrende folkeliv og gode muligheter for å kjøpe lokale produkter og lokal mat.

Mandag 10. februar: Krabi – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og tar det litt med ro før vi tar farvel med Thailand for denne gang. Vi blir kjørt til flyplassen hvor vi går om bord i flyet direkte til Oslo som har avgang ved lunsjtid. Etter drøye 11 timer lander vi på Gardermoen kl.20,45 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*21 overnattinger i delt dobbeltrom
*21 frokoster
*2 lunsjer
*12 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 5 880,-