Langtidsferie til Tyrkias Riviera – all inclusive

All inclusive opplevelse i varme omgivelser i Tyrkia

Avreisedato: 05. november 2022 | 20 dager | Turpris: 17890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Finn roen med et avbrekk langs rivieraen i Tyrkia

Vi besøker Alanya Slott som ble gitt i bryllupsgave til Kleopatra…

Alanya er en flott ferieby på den tyrkiske rivieraen. Den mest kjente stranden i byen er oppkalt etter den egyptiske dronningen Kleopatra som sies å ha tilbragt mye tid her. Alanya slott ligger med fantastisk utsikt over områdene rundt. Vi har inkludert tre spennende utfluktsdager hvor vi skal bli bedre kjent med lokalområdet. I Alanya bor vi svært sentralt langs den flotte strandpromenaden med alt av byens fasiliteter  tilgjengelig på alle kanter. Gjennomsnittstemperaturen er på dagtid rundt ca 20 grader både til lands og vanns på denne tiden av året! Under hele oppholdet kan vi kose oss på hotellet; alle rom har egen balkong, hotellet har også svømmebasseng, restaurant og spa-avdeling! Unn deg et avslappende avbrekk i Tyrkia denne høsten !

 

 Tilbake til reiseoversikt

Inkludert spennende utflukter!

Deilig klima & All-inclusice

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 17890
Sted: Tyrkia, Alanya
Avreisedato: 05. november 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 24. november 2022

Program

Lørdag 5. november: Hjem – Alanya Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltagere langs E-18 mot Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet direkte til Antalya, avgang kl.14,45. Etter 4 timer lander vi i Tyrkia, og blir møtt av buss som tar oss med de siste par timene frem til Alanya. Her sjekker vi inn på vårt gode Riviera Hotel & Spa hvor vi skal bo i 18 netter. Alle rommene har balkong, hotellet har også svømmebasseng, restaurant og spaavdeling (spa & behandlinger mot tillegg).

Søndag 6. november – onsdag 23. november: I Alanya Fra og med i dag frem til avreise har vi inkludert all-inclusive (frokost, lunsj og middag + lokal øl/vin/mineralvann fra bar og restaurant fra 10-23 hver dag). Underveis på utfluktene er ikke mat og drikke inkludert. . En dag under oppholdet skal vi på utflukt til Apollos tempel, Aspendos og Side. Vi starter dagen med å kjøre til Aspendos hvor vi skal besøke det best bevarte amfiteateret i Tyrkia som ble bygget i år 155, og har plass til 7000 mennesker, og som også blir brukt den dag i dag. Etter besøket her fortsetter vi til byen Side som har mange antikke ruiner – bl.a. Apollos tempel. Vi får også god tid til å utforske byen på egenhånd, før vi returnerer til Alanya utpå ettermiddagen. En annen dag får vi med oss lokalguide i byen vi bor – Alanya. Vi starter med besøk på Alanya Slott, som ble gitt i bryllupsgave til Kleopatra. Fra slottet har vi en flott utsikt over byen og områdene rundt. Etter slottsbesøket fortsetter vi til sentrum av byen hvor vi får en guidet rundtur, og får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Vi får også tips om ting vi kan gjøre under resten av oppholdet. En annen utfluktsdag går opp i Taurusfjellene hvor vi kommer opp på 900 meters høyde, og får en fantastisk utsikt over områdene rundt. I løpet av dagen skal vi også besøke flere koselige fjellandsbyer. Vi får god tid på egenhånd til å utforske nærområdene. Reiselederen legger også opp til noen småutflukter i nærområdet for de som skulle ønske.

Torsdag 24. november: Alanya  – hjem  Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Antalya. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,50. Etter knappe 4 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake mot Kristiansand.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*19 overnattinger i delt dobbeltrom
*All inclusive på hotellet fra dag 2 til hjemreisedagen
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 4 180,-