Lesertur Byavisa – Eksotisk cruise fra Dubai

“…med Nizwa-markedet, Al Alam kongelige slott og Al Jalali-fortet som høydepunkt”

Avreisedato: 18. januar 2019 | 9 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Lesertur Byavisa – spennende cruisereise fra Dubai

Bli med oss på rundreise i en eksotisk verden fra Dubai. Vi bor godt og trygt om bord i MSC Cruises flotte skip MSC Splendida under hele turen. Underveis får vi god tid i Dubai i tillegg til at vi besøker flere spennende eksotiske havner i Persiabukta på denne rundreisen. Vi koser oss om bord med god mat og underholdning, kan ta oss en dukkert i bassenget eller dra på stranden på destinasjonene vi besøker. Dette er en helt fantastisk cruisereise i de forente arabiske emiratene som vil gi deg minner for resten av livet.

 

Tilbake til reiseoversikt

Lesertur med Byavisa

Eksotiske havner

7 netters cruise i Persiabukta

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise fra Dubai
Avreisedato: 18. januar 2019
Avreisested: Gardermoen (Sandefjord & Drammen)
Hjemreisedato: 26. januar 2019

Program

Fredag: Hjem – Dubai Bussen starter fra Sandefjord og tar med deltagere langs E-18 og i Drammen frem til Oslo Lufthavn Gardermoen. Her sjekker vi inn på nattflyet direkte til Dubai, avgang kl.23,00. Vi slapper av og kan sove litt på flyturen som går unna på 7 timer.

Lørdag: Dubai Vi lander i Dubai kl.09,00 (lokal tid). Ved ankomst har vi inkludert guidet rundtur i Dubai. Vi får se den moderne delen av Dubai med verdens høyeste bygg Burj Khalifa som høydepunkt. Vi får også se den historiske delen av byen hvor vi besøker en av de mange soukene (markedene). Rundturen ender opp på cruisehavna, hvor vi går om bord på cruiseskipet MSC Splendida som skal bli vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, og blir underholdt av levende musikk.

Lørdag – fredag: Om bord på MSC Splendida Lørdag kveld legger vi fra kai i Dubai sent om kvelden. Fredag ankommer vi Dubai om morgenen og ligger til kai hele dagen. Dagen kan benyttes til å dra på shopping på Dubai Mall, ta seg en båttur eller bare slappe av om bord på skipet og nyte de siste timene.

Lørdag: Dubai – hjem Vi spiser en litt tidlig frokost på skipet før vi går i land og tar plass i bussen som venter. Vi kjører til flyplassen i Dubai hvor vi sjekker inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.10,20. Etter 7 timer lander vi på Gardermoen kl.15,10 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene hjemover.

Mulig å kjøpe utfluktspakke som inkluderer 4 timers utflukt med buss og guide i Muscat, samt 4 timers guidet rundtur i Abu Dhabi inkludert besøk ved den fantastiske Sheik Zayed moskeen (se tillegg)

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Dubai *Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 3 325,-
*Utvendig lugar kr. 4 190,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 490,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 800,- (Inkluderer en 4 timers utflukt i Muscat og i Abu Dhabi) *Drikkepakke kr. 1 610,-
Obligatorisk tillegg for alle:
*”Service Charge” på cruiseskipet € 70,-