Liverpool med Wales & Yorkshire

«…vårt siste stopp for dagen er Ribblehead hvor vi ser på den utrolige jernbanebroen som ble bygd på 1800-tallet»

Avreisedato: 03. juni 2024 | 5 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakker natur og spennende historie

“…vi får oppleve den fantastiske Ribblehead jernbanebroen fra 1800-tallet…”

Bli med oss på en spennende reise i det nordlige England. Vi bor midt i Beatles’ og fotballens by Liverpool, et koselig sentrum fylt med små butikker, restauranter og barer. Vi skal få oppleve Liverpool by med sjøfarts-, musikk- og fotballhistorie. Vi skal også på oppdagelsesferd ut på landsbygda hvor vi besøker Yorkshire og Wales hvor vi får oppleve koselige, små landsbyer og fantastisk natur.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Stavanger

Opplev vakker natur & spennende historie

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: England, Liverpool
Avreisedato: 03. juni 2024
Avreisested: Stavanger Lufthavn Sola
Hjemreisedato: 07. juni 2024

Program

Mandag: Hjem – Liverpool Vi har fremmøte på Stavanger Sola på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn på flyet til Manchester, avgang kl.20,40. Etter 1,5 time lander vi i England og tar plass i bussen som tar oss den siste timen frem til Liverpool hvor vi bor midt i sentrum av byen med gangavstand til det meste.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Liverpool Vi har frokost inkludert hver dag, samt felles middag 2 kvelder under oppholdet i Liverpool. Den ene dagen skal vi på utflukt til den nordlige delen av Wales. Underveis skal vi besøke Llandudno hvor vi tar oss en spasertur på den kjente havnepromenaden og den viktorianske piren. Vi skal også besøke Conwy Castle som har en historie som går tilbake til år 1283, i tillegg til at vi får masse flotte naturopplevelser underveis. En annen dag får vi med oss buss og lokalguide i Liverpool. Vi skal få se det beste som byen har å tilby, og vil få høre om Beatles, samt få høre om den lange sjøfartshistorien til byen. Resten av dagen fri til avslapping og hygge. Den siste utfluktsdagen skal vi på utflukt til Yorkshire. Underveis skal vi besøke Haworth hvor de kjente Brontë-søstrene vokste opp og skrev sine bøker og dikt. Vi vandrer i de brosteinsbelagte gatene, og kan drømme oss tilbake i tid. Vi  skal også besøke byen Haws som har et fantastisk torg og hyggelige gater, før vårt siste stopp for dagen er Ribblehead hvor vi ser på den utrolige jernbanebroen som ble bygd på 1800-tallet.

Fredag: Liverpool – hjem Frokost på hotellet før vi også får store deler av denne dagen fri i Liverpool. Utpå ettermiddagen blir vi hentet med buss som tar oss med til Liverpool fotball stadion hvor vi tar en fotostopp. Etter stoppen her kjører vi til flyplassen i Manchester. Her sjekker vi inn på flyet til Stavanger, avgang kl.21,50. Etter 1,5 time lander vi i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 980,-