Liverpool med Wales & Yorkshire

«…Et siste høydepunkt for dagen er stoppen ved Storbritannias høyeste vannfall Hardraw Force»

Avreisedato: 16. april 2023 | 6 dager | Turpris: 8290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Vakker natur og spennende historie

“…vi får oppleve den fantastiske Ribblehead jernbanebroen fra 1800-tallet…”

Bli med oss på en spennende reise i det nordlige England. Vi bor midt i Beatles’ og fotballens by Liverpool, et koselig sentrum fylt med små butikker, restauranter og barer. Vi skal få oppleve Liverpool by med sjøfarts-, musikk- og fotballhistorie. Vi skal også på oppdagelsesferd ut på landsbygda hvor vi besøker Yorkshire og Wales hvor vi får oppleve koselige, små landsbyer og fantastisk natur.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev vakker natur & spennende historie

Prisen inkluderer ett inholdsrikt turprogram!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8290
Sted: England, Liverpool
Avreisedato: 16. april 2023
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 21. april 2023

Program

Søndag: Hjem – Liverpool Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Manchester, avgang kl.10,30. Etter et par timer lander vi i England hvor bussen venter på å ta oss den siste timen frem til Liverpool hvor vi bor midt i sentrum av byen med gangavstand til alt.

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag: I Liverpool Vi har frokost inkludert hver dag, samt felles middag 2 kvelder under oppholdet i Liverpool. Den ene dagen skal vi på utflukt til den nordlige delen av Wales. Underveis skal vi besøke Llandudno hvor vi tar oss en spasertur på den kjente havnepromenaden og den viktorianske piren. Vi skal også besøke Conwy Castle som har en historie som går tilbake til år 1283, og vi skal se på Pontcysyllte-akvedukten fra 1797, i tillegg til at vi får masse flotte naturopplevelser underveis. En annen dag får vi med oss buss og lokalguide i Liverpool. Vi skal få se det beste som byen har å tilby, og vil få høre om Beatles + sjøfartshistorie og se de verdenskjente fotballstadionene som byen har. Resten av dagen fri til avslapning og hygge. Den siste utfluktsdagen skal vi på utflukt til Yorkshire. Underveis skal vi besøke Haworth hvor de kjente Brontë-søstrene vokste opp og skreve sine bøker og dikt. Vi vandrer i de brosteinsbelagte gatene, og kan drømme oss tilbake i tid. Vi gjør også en stopp ved Ribblehead hvor vi ser på den utrolige jernbanebroen som ble bygd på 1800-tallet. Vi skal også besøke byen Haws som har et fantastisk torg og hyggelige gater. Vi får også en hel dag fri til å utforske byen og nærområdet på egenhånd.

Fredag: Liverpool – hjem Vi har en tidlig avreise fra Liverpool til flyplassen i Manchester. Her sjekker vi inn på flyet til Sandefjord Torp, avgang kl.08,15. Etter 2 timer lander vi i Norge, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 425,-