Majestetiske Rondane

«….vi stopper ved Atnsjøen hvor vi har en fantastisk utsikt over fjellpanoramaet Rondane»

Avreisedato: 12. oktober 2021 | 4 dager | Turpris: 4790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Bussreiser

Majestetiske Rondane

opplev Rondane i sin vakreste fargeprakt!

Bli med og opplev Rondane i høstskrud. Vi skal kjøre Rondane rundt fra Ringebu i sør til Dovre i Nord, og vi får en fantastisk utsikt over fjelltopper som strekker seg mer enn 2000 meter over havet. Fra hotellet har vi utsikt over det majestetiske landskapet, og det er gode muligheter for å gå seg en tur i nærområdet for den som ønsker.

 Tilbake til reiseoversikt

3 netter på Rondablikk

Kulturopplevelse på Kistefos Museum

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 4790
Sted: Norge, Rondane
Avreisedato: 12. oktober 2021
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 15. oktober 2021

Program

Tirsdag: Hjem – Rondane Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 til Oslo. Herfra videre opp til Eidsvoll, langs Mjøsa frem til Rudshøgda. Her skal vi besøke den kjente Prøysenstua og få høre om Alf Prøysens liv her. Etter besøket fortsetter vi opp gjennom Gudbrandsdalen frem til Kvam hvor vi svinger av veien og kjører opp til Hotel Rondablikk som ligger med fantastisk utsikt over Rondane. Her skal vi bo i 3 netter, og samles til felles middag.

Onsdag og torsdag: Rondane Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Den ene dagen skal vi på utflukt Rondane rundt med buss. Vi kjører ned til Gudbrandsdalen og Ringebu her svinger vi av og følger østsiden av Rondane, vi stopper ved Atnsjøen hvor vi har en fantastisk utsikt over fjellpanoramaet Rondane. Vi skal også besøke Folldal gruver som består av 70 bygninger, samt gruveganger og slagghauger. Her får vi en interessant omvisning. Etter besøket her fortsetter vi til Hjerkinn hvor vi kjører i mektige omgivelser med Rondane på den ene sida, og moskusens rike Dovrefjell på den andre siden, vi fortsette til Dombås og tilbake til Rondablikk. Den andre dagen tar vi en formiddagsutflukt til Lom. Her skal vi besøke Lom Stavkyrkje, og vi har også inkludert inngang til det flotte Fossheim Steinsenter med sine flotte steiner og steinkreasjoner. Vi returnerer til Rondablikk, og får ettermiddagen fri til avslapning og hygge.

Fredag: Rondane – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og setter kursen hjemover. Vi kjører forbi Lillehammer og Biri og videre langs Mjøsa til Gjøvik herfra fortsetter vi forbi Gran til Jevnaker. Her besøker vi det nye flotte Kistefos Museet. Museet byr på arkitektur i verdensklasse, industrihistorie og en flott skulpturpark. Her får vi med oss en guide som forteller noe av historien. Etter besøket her kjører vi langs Tyrifjorden og ned til Sandvika Jernbanestasjon, før bussen setter kurs sørover mot Kristiansand.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 050,-