Vinteravbrekk på deilige Mallorca

Bli med til sol og varme i februar på vakre Mallorca

Avreisedato: 26. februar 2020 | 15 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Mallorca – ferieøya som har alt

Oppdag vakre Mallorca på flere inkluderte utflukter

Den vakre naturen, de flotte strendene, kulturen og den rike historien gjør øya  til et yndet reisemål for solhungrige nordmenn. Hovedstaden Palma er sentrum for øyas største severdigheter. Byens midtpunkt, katedralen, er omgitt av en sjarmerende gamleby som er godt beskyttet av de gamle bymurene som ble bygd av Maurerne. Vi bor på Hotel Bahia Sol i den populære badebyen Santa Ponsa. Bli kjent med øyas flotte natur og rike historie på våre inkluderte utflukter underveis!  Vi får også god tid  til avslapning og hygge på hotellet og i nærområdene på egenhånd. Nyt et deilig avbrekk fra den kalde og mørke vinteren med oss på Mallorca i februar!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Bli kjent med øya på våre mange utflukter

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Mallorca, Santa Ponsa
Avreisedato: 26. februar 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 11. mars 2020

Program

Onsdag: Hjem – Mallorca Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd hvor vi møter reiselederen og de andre turdeltakerne. Her sjekker vi inn på flyet til Palma, avgang kl. 09,30. Flyturen tar ca. 3 timer, og ved ankomst tar vi plass i bussen som tar oss med til vårt Hotel Bahia del Sol. Hotellet har en fin beliggenhet et par hundre meter fra stranden og sentrum av den populære Santa Ponsa. Vi har frokost og middag inkludert hver dag. Dobbeltrommene har balkong/terrasse (enkeltrom uten balkong/terrasse), restaurant, bar og innendørs svømmebasseng er noen stikkord. Her skal vi kose oss i to uker.

Torsdag – tirsdag: På Mallorca 
En dag drar vi på utflukt til sentrum av Palma. Turen tar oss med gjennom det historiske sentrum, langs de brosteinsbelagte gatene, fører oss inn i de hyggelige bakgatene, og lar oss få høre om dagliglivet til en vanlig familie. En annen dag drar vi til Cuevas del Drach (Dragegrottene). Grottene var kjent allerede i middelalderen og ble utforsket på slutten av 1800-tallet. Grottene har tatt imot besøkende siden 1922 og er en fantastisk opplevelse med klassisk konsert og båttur inkludert. Den samme dagen besøker vi også markedet i Inca. Her er det boder som selger alt fra frukt og grønnsaker til såper og blomster. I tillegg er byen kjent for alle sine lærvarer. En tredje dag drar vi på utflukt med lokalguide til den bortgjemte landsbyen Valldemossa – nord for Palma by. Guiden tar oss med på en vandretur gjennom de krokete gatene, forbi Sant Bartomeu-kirken fra 1300-tallet og til Rei Sanc-palasset fra 1500-tallet. Her har blant annet komponisten Fredrik Chopin og den franske forfatteren George Sands bodd og jobbet. Etter besøket fortsetter vi til den koselige byen Soller hvor vi kan sette oss ned å spise lunsj i hyggelige omgivelser, før vi returnerer til hotellet. Vi får også dager fri til avslapning og hygge på hotellet og i nærområdene.

Onsdag: Mallorca – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen på Mallorca. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen, avgang kl.13,45. Etter drøye 3 timer er vi tilbake i Norge, og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*14 overnattinger i delt dobbeltrom
*14 frokoster
*14 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Garantert havutsikt på hotellet kr. 4150,- per rom (kan være heldig å få dette uten å betale noe også)