Deilige Mallorca

Få en forsmak av sommer på deilige Mallorca denne våren!

Avreisedato: 13. april 2020 | 9 dager | Turpris: 8790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Forsmak av sommer på Mallorca

Konsert og båttur på tur til de fantastiske grottene på Mallorca

Palma, på den sørlige spissen av øya, er hovedstaden til Balearene. Byen er også sentrum  for de største hotellene, restaurantene og utelivet. Maurerne konstruerte Palma som en Casbah eller nærmere bestemt; som en by innenfor bymurer. Rundt katedralen finner vi gamlebyen med små, trange brosteinsgater og koselige, små restauranter. Vi bor på H10 Casa del Mar i den populære badebyen Santa Ponsa. Alle rom har egen balkong/terrasse. På Mallorca har vi inkludert tre spennende utfluktsdager , hvor vi blir bedre kjent med øya og dens flotte natur og rike historie. Bli med, få en forsmak på sommeren på tur til den idylliske øya.

 

Tilbake til reiseoversikt

Bli kjent med øya på våre mange utflukter

Få en forsmak på sommeren

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8790
Sted: Spania, Mallorca
Avreisedato: 13. april 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 21. april 2020

Program

Mandag: Hjem – Mallorca Bussen starter i Kristiansand, og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Palma, avgang kl. 16,35. Flyturen tar ca.

3 timer, og ved ankomst tar vi plass i bussen som tar oss med til vårt hotell, H10 Casa del Mar. Hotellet har en fin beliggenhet i sentrum av den populære Santa Ponsa, med kort avstand til stranden. Vi har frokost inkludert hver dag, samt felles middag 5 kvelder. Balkong/terrasse på alle rom, underholdning og svømmebassenger er noen stikkord. Her skal vi kose oss i over en uke.

Tirsdag – mandag: På Mallorca 
En dag drar vi på utflukt til sentrum av Palma. Turen tar oss med gjennom det historiske sentrum, langs de brosteinslagte gatene, fører oss inn i de hyggelige bakgatene, og lar oss få høre om dagliglivet til en vanlig familie. En annen dag drar vi til Cuevas del Drach (Dragegrottene). Grottene var kjent allerede i middelalderen og ble utforsket på slutten av 1800-tallet. Grottene har tatt imot besøkende siden 1922 og er en fantastisk opplevelse med klassisk konsert og båttur inkludert. Den samme dagen besøker vi også markedet i Inca. Her er det boder som selger alt fra frukt og grønnsaker til såper og blomster. I tillegg er byen kjent for alle sine lærvarer. En tredje dag drar vi på utflukt med lokalguide til den bortgjemte landsbyen Valldemossa – nord for Palma by. Guiden tar oss med på en vandretur gjennom de krokete gatene, forbi Sant Bartomeu-kirken fra 1300-tallet og til Rei Sanc-palasset fra 1500-tallet. Her har blant annet komponisten Fredrik Chopin og den franske forfatteren George Sands bodd og jobbet. Etter besøket fortsetter vi til den koselige byen Soller hvor vi kan sette oss ned å spise lunsj i hyggelige omgivelser, før vi returnerer til hotellet. Vi får også dager fri til avslapning og hygge på hotellet.

Tirsdag: Mallorca – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen på Mallorca. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen, avgang kl.12,50. Etter drøye 3 timer er vi tilbake i Norge, og tar plass i bussen som venter på å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*8 overnattinger i delt dobbeltrom
*8 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 200,-