Mandelblomstring i Albir

Vakker natur, behagelig temperatur og flotte utflukter !

Avreisedato: 06. februar 2020 | 11 dager | Turpris: 10590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Naturopplevelser langs vakre Costa Blanca

opplev fantastisk mandelblomstring i Albir!

Bli med og opplev det virkelige Spania og Costa Blanca. Spania er så mye mer enn strender, svømmebasseng og endeløse rekker av strandhoteller. Vi bor i strandbyen Albir og får mulighet til å slappe av på vårt flotte hotell. I tillegg skal vi oppleve mye av det som vi kanskje ellers ikke ville ha fått sett. Vi skal besøke små landsbyer, få vakre naturopplevelser, se fantastisk mandelblomstring i Albir, trær fulle av appelsiner osv. Bli med oss og få en forsmak på våren og opplev mer av det ”ekte” Spania.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev Mandeltrærne i full blomst

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10590
Sted: Spania, Costa Blanca, Albir
Avreisedato: 06. februar 2020
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 16. februar 2020

Program

Torsdag 6. februar: Hjem – Albir Vi starter med buss fra Kristiansand om ettermiddagen og tar med deltagere langs E-18 fram til Sandefjord Torp. Her går vi om bord i flyet til Alicante i Spania, avgang kl.20,20. Etter 3,5 timer lander vi, og tar plass i bussen for å ta oss med til Albir hvor vi sjekker inn på Hotell Kaktus som ligger ved  den flotte Playa del Albir. Alle rom har balkong. Under oppholdet har vi inkludert middag 8 kvelder og lunsj 2 dager samt frokost hver morgen.

Fredag 7. – lørdag 15. februar: I Albir  En dag skal vi på utflukt i nærområdet. Vi kjører gjennom Altea forbi småbyer som Benissa, Gata de Gorgos og Pedeguer før vi kommer til Benidoleig. Her skal vi besøke den kjente dryppsteinsgrotten. Etter besøket her fortsetter vi langs kysten forbi Javea og Moraira til Calpe. Her skal vi være med når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Lunsj underveis. En annen dag skal vi besøke den sjarmerende fjellandsbyen Guadalest, som ligger vakkert til 595 meter over havet. I landsbyen bor det kun 200 innbyggere og sies å være det mest besøkte stedet i denne delen av Spania. Byen ble bygget av maurere allerede i det 7.århundre og var en muslimsk landsby. De trange, brosteinsbelagte smugene med kafeer og butikker lokker turister på søken etter det «ekte Spania». På vei opp hit stopper vi først i Xalo hvor vi skal prøvesmake ekte spansk skinke, ost og vin. Videre kjører vi over «Rottepasset» med en fantastisk utsikt. På det høyeste punktet stopper vi for enkel felles lunsj med flott utsikt hvor vi også får se mengder av mandeltrær i full blomst. En annen utfluktsdag går turen til Costa Blancas hovedstad Alicante. Vi kjører ned og tar gamlebyen i nærmere øyesyn. Denne kan ved første øyekast virke litt slitt, men dette inntrykket forsvinner raskt hvis man bevilger seg litt tid til å utforske de mange smågater og smug. Til slutt bør vi ta en tur på den flotte, flislagte promenaden Explanada d’ Espanya som er flankert av høye daddelpalmer. På vei tilbake til Albir besøker vi den fargerike fiskerlandsbyen Villa Joyosa. Vi får god tid på egenhånd i Albir. Vi kan gå på marked, besøke Altea med sin spesielle gamleby, dra med lokalbussen til Benidorm, benytte oss av hotellets fasiliteter, spasere en tur på stranden osv.  Det er underholdning på hotellet de fleste kveldene i uka.

Søndag 16.februar: Albir – hjem  Vi har en tidlig avreise fra hotellet får med oss frokostpakker ved avreise. På flyplassen i Alicante går vi om bord i morgenflyet tilbake til Torp. Etter 3,5 timer lander vi på Sandefjord Torp kl.10,45 og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*10 overnattinger i delt dobbeltrom
*10 frokoster
*2 lunsjer
*8 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 300,-