Mandelblomstring i Albir

Vakker natur, behagelig temperatur og flotte utflukter!

Avreisedato: 26. januar 2025 | 13 dager | Turpris: 14790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Naturopplevelser langs vakre Costa Blanca

Opplev fantastisk mandelblomstring i Albir!

Bli med og opplev det virkelige Spania og Costa Blanca. Spania er så mye mer enn strender, svømmebasseng og endeløse rekker av strandhoteller. Vi bor i strandbyen Albir og får mulighet til å slappe av på vårt flotte hotell. I tillegg skal vi oppleve mye av det som vi kanskje ellers ikke ville ha fått sett. Vi skal besøke små landsbyer, få vakre naturopplevelser, se fantastisk mandelblomstring i Albir, trær fulle av appelsiner osv. Bli med oss og få en forsmak på våren og opplev mer av det ”ekte” Spania.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev mandelblomstringen

Flere spennende utflukter

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 14790
Sted: Spania, Costa Blanca, Albir
Avreisedato: 26. januar 2025
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 07. februar 2025

Program

Søndag 26. januar: Hjem – Albir Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem Oslo, og videre oppt il Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Alicante i Spania, avgang kl.19,35 Etter 3,5 timer ankommer vi Spania, og tar plass i bussen som tar oss med til Albir hvor vi sjekker inn på Hotell Kaktus som ligger ved Playa del Albir. Alle rom har balkong. Under oppholdet har vi inkludert middag 10 kvelder og lunsj 2 dager samt frokost hver morgen.

Mandag – torsdag: I Albir En dag skal vi på utflukt i nærområdet. Vi kjører gjennom Altea, forbi småbyer som Benissa, Gata de Gorgos og Pedeguer før vi kommer til Benidoleig. Her skal vi besøke den kjente dryppstensgrotten. Etter besøket her fortsetter vi langs kysten forbi Javea og Moraira til Calpe. Her skal vi være med når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Lunsj underveis. En annen dag skal vi besøke den sjarmerende fjellandsbyen Guadalest som har en historie som går tilbake til det 7. århundre dra maurerne regjerte i området. Landsbyen har kun 200 innbyggere og sies å være det mest besøkte stedet i denne delen av Spania. De trange, brosteinsbelagte smugene med kafeer og butikker lokker turister på søken etter det «ekte Spania». Etter besøket her fortsetter til Tarbena hvor vi har inkludert enkel lunsj. Herfra over Rottepasset med fantastisk utsikt områdene rundt, før vi kommer ned i Jalondalen, hvor vi får smake på spansk skinke, ost og vin. Underveis denne dagen får vi oppleve den fantastiske mandelblomstringen, og kjører gjennom store områder hvor frukten Nisporos blir dyrket. En tredje dag skal vi på utflukt til Murcia. Her får vi først se sitronpantasjene som omgir byen, før vi fortsetter inn til sentrum hvor vi får en rundtur, samt at vi skal besøke den flotte katedralen. Vi får også tid på egenhånd til å spise lunsj, samt se oss rundt. Vi får god tid på egenhånd i Albir. Vi kan gå på marked, besøke Altea med sin spesielle gamleby, dra med lokalbussen til Benidorm, benytte oss av hotellets fasiliteter, spasere en tur på stranden osv.  Det er underholdning på hotellet noen kvelder i uka.

Fredag 7. februar: Albir – hjem  Vi spiser frokost på hotellet før vi kjører til Alicante Lufthavn. Her går vi om bord i flyet til Oslo Gardermoen, avgang kl.12,15.  Etter 3,5 timer lander vi i tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*12 overnattinger i delt dobbeltrom
*12 frokoster
*2 lunsjer
*10 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 360,-