Mandelblomstring i Albir

Vakker natur, behagelig temperatur og flotte utflukter!

Avreisedato: 09. februar 2024 | 12 dager | Turpris: 12590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Vakre naturopplevelser på Costa Blanca

Opplev fantastisk mandelblomstring i Albir!

Bli med og opplev det virkelige Spania og Costa Blanca. Spania er så mye mer enn strender, svømmebasseng og endeløse rekker av strandhoteller. Vi bor i strandbyen Albir og får mulighet til å slappe av på vårt flotte hotell. I tillegg skal vi oppleve mye av det som vi kanskje ellers ikke ville ha fått sett. Vi skal besøke små landsbyer, få vakre naturopplevelser og se den fantastiske mandelblomstring i Albir, trær fulle av appelsiner osv. Bli med oss og få en forsmak på våren og opplev mer av det ”ekte” Spania.

 

Tilbake til reiseoversikt

Fantastisk Mandelblomstring

Vi bor rett på stranden i Albir

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12590
Sted: Spania, Costa Blanca, Albir
Avreisedato: 09. februar 2024
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 20. februar 2024

Program

Fredag 9. februar: Hjem – Albir Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her går vi om bord i flyet til Alicante i Spania, avgang kl.19,35 Etter 3,5 timer ankommer vi Spania, og tar plass i bussen som tar oss med til Albir hvor vi sjekker inn på Hotell Kaktus som ligger ved Playa del Albir. Alle rom har balkong. Under oppholdet har vi inkludert middag 8 kvelder og lunsj 2 dager samt frokost hver morgen.

Lørdag – mandag: I Albir En dag skal vi på utflukt i nærområdet. Vi kjører gjennom Altea, forbi småbyer som Benissa, Gata de Gorgos og Pedeguer før vi kommer til Benidoleig. Her skal vi besøke den kjente dryppstensgrotten. Etter besøket her fortsetter vi langs kysten forbi Javea og Moraira til Calpe. Her skal vi være med når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Lunsj underveis. En annen dag skal vi besøke den sjarmerende fjellandsbyen Guadalest, som ligger vakkert til 595 meter over havet. Landsbyen har kun 200 innbyggere og sies å være det mest besøkte stedet i denne delen av Spania. Byen ble bygget av maurerne allerede i det 7. århundre og var en muslimsk landsby. De trange, brosteinsbelagte smugene med kafeer og butikker lokker turister på søken etter det «ekte Spania». På vei opp hit stopper vi først i Xalo hvor vi skal prøvesmake ekte spansk skinke, ost og vin. Videre kjører vi over «Rottepasset» med en fantastisk utsikt. På det høyeste punktet stopper vi for enkel felles lunsj med flott utsikt hvor vi også får se mengder av mandeltrær i full blomst. En tredje dag går turen til Costa Blancas hovedstad Alicante. Vi kjører ned og tar gamlebyen i nærmere øyesyn. Denne kan ved første øyekast virke litt slitt, men dette inntrykket forsvinner raskt hvis man bevilger seg litt tid til å utforske de mange smågater og smug. Til slutt bør vi ta en tur på den flotte, flislagte promenaden Explanada d’ Espanya som er flankert av høye daddelpalmer. På vei tilbake til Albir besøker vi den fargerike fiskerlandsbyen Villa Joyosa. Vi får god tid på egenhånd i Albir. Vi kan gå på marked, besøke Altea med sin spesielle gamleby, dra med lokalbussen til Benidorm, benytte oss av hotellets fasiliteter, spasere en tur på stranden osv.  Det er underholdning på hotellet de fleste kveldene i uka.

Tirsdag 20.februar: Albir – hjem  Vi får med oss frokostpakker når vi har en tidlig avreise og kjører til Alicante Lufthavn. Her går vi om bord i morgenflyet til Sandefjord Torp.  Etter 3,5 timer lander vi i Sandefjord  kl.10,45 og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*11 overnattinger i delt dobbeltrom
*11 frokoster
*2 lunsjer
*8 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 915,-