Mangfoldenes Tenerife

“…starter vi med å besøke de kjente pyramidene i Guimar, hvor Thor Heyerdal ledet utgravningene”

Avreisedato: 24. november 2022 | 13 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Nydelig høsttur til Tenerife

Utfluktsdager med vakre naturopplevelser og spennende historie!

De fleste kommer til Tenerife for sol, bading, god mat og for å unne seg selv litt luksus. Det som imidlertid får folk tilbake år etter år, er øyas mangfold. Mangfoldenes Tenerife er mye mere enn strender, her finner vi tradisjonelle festivaler, små landsbyer, fjellpartier med snø og glødende lava. For oss besøkende er det noe nytt å oppleve hver dag. Vi bor på sørsiden av øya som nesten kan garantere flott solskinn, vakre strender og turistbyer med restauranter og barer døgnet rundt. Gjennomsnittstemperaturen i november ligger i overkant av 20 grader. Vi bor på idylliske Hotel Fanabe Costa Su, et firestjerners hotell med flere svømmebasseng og solterrasser.

 

Tilbake til reiseoversikt

Nydelig klima og spennende utflukter

Hotell med flotte basseng og uteområder

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Tenerife, Costa Adeje
Avreisedato: 24. november 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 06. desember 2022

Program

Torsdag 24. november: Hjem – Tenerife (Costa Adeje) Bussen starter i Kristiansand og følger E-18  til Oslo og videre opp til Gardermoen, hvor vi går om bord i direkteflyet til Tenerife med avgang kl. 11,30. Etter 5 timer lander vi på Tenerife og kjører buss de siste milene til Costa Adeje på sør-siden av Tenerife hvor vi sjekker inn på vårt gode ****Hotel Fanabe Costa Sur.  Hotellet har flotte uteområdet med svømmebassenger og solterrasser. Alle rommene har balkong, det er spa på hotellet, restaurant, barer og underholdning noen kvelder.

Fredag – mandag: På Tenerife Frokost og middag inkludert hver dag under oppholdet. Hotellet har bra beliggenhet med restauranter, småbutikker og barer på alle kanter, samt at det er ca. 300 meter til stranden hvor vi kan ta oss en dukkert i havet om det skulle friste. Under oppholdet har vi inkludert 3 dagsutflukter. Den ene dagen starter vi med å kjøre inn i nasjonalparken Teide, vi kjører opp til foten av vulkanen som er Spanias høyeste fjell. Vi fortsetter gjennom Orotavadalen til Icod Los Vinos som er kjent for sitt Drakeblodstre. Etter besøket her fortsetter vi til Garachico hvor vi får tid til å spise lunsj (ikke inkludert). Videre til Los Gigantes hvor vi får en fantastisk utsikt, før vi er tilbake på hotellet. En annen dag starter vi med å dra til hovedstaden Santa Cruz de Tenerife, her får vi formiddagen til å utforske byen nærmere, besøke museer og gå på shopping. Om ettermiddagen setter vi kursen nordover til byen La Laguna som står på UNESCOs verdensarvliste. Her finner vi en koselig by med flott arkitektur. Etter besøket her kjører vi til Bodega Monje som har en fantastisk utsikt over Tacorontedalen og havet. Her får vi høre om produksjonen samt prøvesmake forskjellige viner før vi returnerer til hotellet. Den siste utfluktsdagen starter vi med å besøke de kjente pyramidene i Guimar, hvor Thor Heyerdal ledet utgravningene, før vi fortsetter til byen Candelaria hvor vi kan besøke katedralen med den sorte madonna og se statuene av Guanchekongene (de første innbyggerne på Kanariøyene). Vi får også tid til å spise lunsj på egenhånd før vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. Ellers får vi god tid til å utforske nærområdene på egenhånd, se oss rundt samt kose oss på hyggelige restauranter og ved bassengene. 

Tirsdag 6. desember: Tenerife – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri på formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet. Denne tar oss med til flyplassen på Tenerife hvor vi går om bord i flyet tilbake til Oslo, avgang kl.14,55. Etter drøye 5 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som venter på å ta oss med de siste milene tilbake mot våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*12 overnattinger i delt dobbeltrom
*12 frokoster
*12 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 4 200,-