Møt våren i Marbella på Costa del Sol

Spennende reiseprogram langs den deilige solkysten og Marbella!

Avreisedato: 25. februar 2020 | 10 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Sol, strand og spennende opplevelser langs Solkysten

På utflukt til Tangier i Marokko besøker vi markedet Zoco…

Bli med til vakre Andalucia og Costa del Sol og møt våren i Marbella! Vi bor på leilighetshotellet Monarque Sultan hvor vi er omgitt av et koselig hageanlegg med gangavstand til både stranden og det historiske sentrumet i Marbella.  Byen er en yndet perle langs den vakre solkysten i Spania! Bli med oss når vi kombinerer late dager i solen med spennende reiseopplevelser. Under oppholdet har vi inkludert spennende utflukter til historiske Cadiz, den idylliske landsbyen Casares og eksotiske Tangier i Marokko! Vi får også god tid til å slappe av på egenhånd. Nyt det behagelige klimaet og dra på egne miniutflukter i Marbella!

 

 Tilbake til reiseoversikt

9 netter på den deilige Solkysten!

Opplev spennende Tangier i Marokko

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Spania, Marbella
Avreisedato: 25. februar 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 05. mars 2020

Program

Tirsdag: Hjem – Costa del Sol Vi har avreise fra Kristiansand og tar med deltakerne langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.12,55. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører den siste timen frem til Marbella hvor vi skal bo i 9 netter på leilighetshotellet Monarque Sultan, beliggende 150 meter fra stranden, og det koselige historiske sentrum ca. 1 kilometers spasertur unna. Leilighetshotellet er omgitt av en tropisk hage, har innendørs svømmebasseng, bar og gratis wifi. Alle rom har separat soverom og stue med kjøkkenkrok samt balkong eller terrasse. Vi har inkludert felles middag 5 kvelder, frokost er ikke inkludert – men det er dagligvarebutikk et par hundre meter unna hotellet.

Onsdag – onsdag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 9 netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter. En utfluktsdag går til Cadiz som er spesielt vakker, og en av Europas eldste byer. her får vi en rundtur med lokalguide og får bl.a. se El Populo, den gamle katedralen, det romerske teateret og fiskemarkedet. Vi får også tid til å se oss rundt på egenhånd før vi utpå ettermiddagen setter kursen tilbake til Marbella. En annen utfluktsdag går til den koselige landsbyen Casares. Vi starter dagen med å kjøre opp i fjellene og frem til Casares som ligger vakkert til og lokker oss med små koselige gater, med restauranter og butikker. Vi får tid til å spise lunsj på egenhånd før vi vi besøker en lokal osteprodusent hvor vi får prøvesmake noen av ostene de lager her. Om ettermiddagen gjør vi en stopp i den koselige kystbyen Esteponia før vi er  tilbake på hotellet utpå ettermiddagen. Den siste dagen går til spennende Tangier i Marokko med beliggenhet helt på toppen av Afrika mot Spania. Vi blir hentet med buss og tar den times lange fergeturen over Gibraltarsundet til Marokko. Vår guide tar oss med på oppdagelsesferd i den arabiske kulturen, og den eldste delen av byen og borgen Kasba som ble bygget på 1400 tallet. Vi besøker også markedet Zoco og har inkludert en typisk marokkansk lunsj. Utpå ettermiddagen tar vi fergen tilbake til Spania, og kjører de siste milene tilbake til vårt hotell. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i nærområdet..

Torsdag: Costa del Sol – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir tatt med til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo Lufthavn Gardermoen, avgang kl.11,50. Flyturen tar knappe 4 timer, og etter ankomst tar vi plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 330,-