Middelhavscruise i Romjul & Nyttår

«Lørdag som er nyttårsaften ankommer vi Savona i Italia»

Avreisedato: 26. desember 2022 | 8 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

7 netterscruise i Romjul & Nyttår!

Vi hygger oss med god mat og underholdning

Reis bort fra romjulen og bli med oss på nyttårsfeiring i varmere klima på cruise i Middelhavet. Vi får oppleve jule- og nyttårspyntede byer langs Middelhavets bredd. Vi starter cruiset fra Barcelona, cruiset tar oss med til spennende Mallorca, Sicilia og Civitavecchia før vi feirer nyttårsaften i Savona. I det nye året våkner vi opp i Frankrike og Marseille. Vi bor alle nettene om bord på nye flotte Costa Smeralda.

 

 Tilbake til reiseoversikt

7 netterscruise på Costa Smeralda

Vi koser oss med god mat og underholdning

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 26. desember 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 02. januar 2023

Program

Mandag: Hjem – Barcelona – «Costa Smeralda»  Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.09,10. Etter 3 timer lander vi i Barcelona og blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen. Her går vi ombord på Costa Cruises flotte nye skip «Costa Smeralda» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert eller blir underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – søndag: Om bord på «Costa Smeralda» Tirsdag legger vi til kai på Mallorca og hovedstaden Palma.  Gamlebyen er utrolig koselig med alle sine små, trange gater fylt med restauranter og småbutikker. Ta deg noe godt å spise, og nyt utsikten over folkelivet? Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet.  Torsdag ankommer vi Sicilia og Palermo by. Gå på oppdagelsesferd i det historiske sentrum med rester fra romer-, araber-, normanner- og bysantertiden. Hva med å bli med reiseleder på en guidet rundtur i denne spennende byen? Fredag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia. Dra på tur inn til Roma og se etter paven, eller hva med å ta seg en tur i havnebyen og spise en god pizza og nyte livet? Lørdag, som er nyttårsaften, ankommer vi Savona i Italia. Her kan vi ta oss en vandretur i gamlebyen, eller hva med å gå på en koselig taverna og bestille pasta pesto som området er kjent for? Etter nyttårsmiddagen samles vi i en av skipets salonger. Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? 

Mandag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Vi blir hentet av buss som tar oss med til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.13,25. Etter 3 timer ankommer vi Gardermoen,  og tar plass i bussen som tar oss tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 3 080,-
*Balkonglugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 1 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utflukt på Sicilia kr. 400,- (3,5 timers guidet rundtur i Palermo)
Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge