Cruise i Middelhavet med Malta og Sicilia

Bli med på en opplevelsesrik cruisereise i Middelhavet!

Avreisedato: 17. oktober 2019 | 9 dager | Turpris: 9890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

En vakker rundreise i Middelhavet

“Hele Valletta på Malta står på UNESCOs verdensarvliste…”

Bli med oss på Middelhavscruise med Malta og Sicilia. Vi starter turen fra Barcelona og skal ut på et 7 netters cruise som tar oss med til flere av Middelhavets vakreste destinasjoner. Underveis på reisen skal vi besøke flotte destinasjoner – Marseille, Savona, Napoli, Sicilia og Malta. Vi har det godt om bord og nesten hver eneste morgen våkner vi opp til nye destinasjoner. Om bord kan du nyte god mat og service, ta en dukkert i svømmebassenget, bli underholdt og delta på ulike aktiviteter. Reiser du med cruise får du opplevd de ulike destinasjonene som Middelhavet tilbyr på fantastisk vis…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet!

Vi besøker spennende Malta & Sicilia

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9890
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 17. oktober 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 25. oktober 2019

Program

Torsdag: Hjem – Barcelona Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd, hvor vi møter reiselederen og de andre turdeltakerne. Her går vi om bord i flyet til München, avgang kl.11,50. Etter 2 timer lander vi og går videre til Barcelonaflyet. Etter nye 2 timer lander vi i Barcelona kl.17,45. Ved ankomst kjører vi det korte stykket til vårt hotell like ved flyplassen. Vi kan slappe av resten av dagen.

Fredag: Barcelona – Costa Fascinosa Frokost på hotellet, før vi skal bli med på en guidet rundtur i Barcelona. Vi får se de største severdighetene og høre den interessante historien. Rundturen ender opp på cruisehavnen. Her går vi ombord på Costa Cruises skip «Costa Fascinosa» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, kan ta oss en dukkert og blir underholdt rundt om på skipet.

Fredag – fredag: Om bord på «Costa Fascinosa» Lørdag legger vi til kai i Marseilles. Her kan vi dra inn til byen for å se på den flotte Notre Damekatedralen og sette oss ned på en fortauskafe og se utover folkelivet. Provence lokker også litt lengre inn i landet med sine vakre landsbyer. Søndag morgen ankommer vi Savona på den italienske Blomsterrivieraen. Gamlebyen er i gangavstand fra cruiseterminalen og vi kan kose oss i det historiske sentrum. Mandag legger vi til kai i Napoli  -pizzaens fødested. Enten kan du bli med oss på utflukt til Pompeii (mot tillegg), eller du kan tilbringe dagen i Napolis gamleby.  Tirsdag ankommer vi Sicilia og byen Catania. Byen ligger ved foten av vulkanen Etna og en utflukt hit kan anbefales. Catania har flott arkitektur, brosteinsbelagte gater og  lokker med sine mange koselige restauranter. Onsdag legger vi til kai på Malta, som med 7000 års historie er en fantastisk destinasjon. Hele Valletta by, hvor vi legger til kai, står på UNESCOs verdensarvliste – for de som ønsker det er det mulig å bli med oss på utflukt denne dagen (mot tillegg). Torsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs. Vi kan utforske de stedene på skipet som vi ikke har rukket enda, gjøre innkjøp og kose oss om bord.

Fredag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Barcelona. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen. Vi går om bord i flyet til Frankfurt, avgang kl.12,45. Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.18,00. Her tar vi farvel med reiselederen og de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Guiding i Barcelona
*Reiseleder med på hele turen
*”Service Charge” på cruisebåten (verdi € 70,- per person)

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (begrenset antall)
*Utvendig lugar kr. 3 690,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 690,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 900,- (I Napoli – 4,5 timers utflukt med lokalguide til Pompeii inkludert inngang. På Malta – 3,5 timers utflukt til Valletta og nærområdene med guide og buss)
*Piu Gusto drikkepakke kr. 2 100,-