Middelhavscruise med Sicilia & Mallorca

Opplev sol, sjø, kunst og kultur på cruise i Middelhavet!

Avreisedato: 05. mai 2019 | 9 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Middelhavscruise | En perfekt blanding av opplevelser

“… gå en tur i gamlebyen, spis italiensk pizza eller besøk borgen Primar”

Bli med oss på et spennende Middelhavscruise i det vestlige Middelhavet! Vi starter turen i Barcelona og skal ut på et fantastisk 7 netters cruise fra denne flotte storbyen. Costa Diadema tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Mallorca og Sicilia som høydepunkt. Civitavecchia ved Roma, Savona og Marseille har også mye å tilby. På Middelhavscruise kan du nyte deilig sol, sjø, og oppleve kunst- og kultur underveis! Vi får også fine dager om bord hvor vi kan nyte utsikten over havet og ta oss en dukkert i en bassengene.

 

Tilbake til reiseoversikt

Flere spennende stopp underveis!

Medlemstur for Pensjonistforbundet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 05. mai 2019
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 13. mai 2019

Program

Søndag: Hjem – Barcelona Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre turdeltakerne og sjekker inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.13,00.  Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til Barcelonaflyet. Etter nye 2 timer lander vi kl.18,05 og kjører til hotellet like ved flyplassen.

Mandag: Barcelona – Costa Diadema Frokost på hotellet, før vi skal bli med på en guidet rundtur i Barcelona. Vi får se de største severdighetene og høre den interessante historien. Rundturen ender opp på cruisehavnen. Her går vi ombord på Costa Cruises flaggskip «Costa Diadema» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert, og blir underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – søndag: Om bord på «Costa Diadema» Tirsdag ankommer vi Mallorca og Palma by som er «hovedstaden» på Mallorca. Den koselige gamlebyen med sine små gater, og den flotte katedralen er byens høydepunkter. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai i Palermo på Sicilia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Fredag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan man dra inn til Roma med lokaltog, gå en tur i byen vi legger til, eller vi kan slappe av om bord. Lørdag legger vi til kai i Italia og Savona. Vi kan gå oss en tur i gamlebyen, spise italiensk pizza eller besøke borgen Primar, byens landemerke. Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Om kvelden pakker vi  koffertene og samles til turens siste middag.

Mandag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land i Barcelona. Her blir vi møtt av buss som tar oss med til flyplassen. Vi går om bord i flyet tilbake til Frankfurt med avgang kl.12,45. Etter drøye 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.18,00 og tar farvel med reiselederen og de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 hotellovernatting i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)
*Balkonglugar kr. 6 390,- (per lugar)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Drikkepakke kr. 2 100,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 800,- (3 timers guidet rundtur i Palermo samt 7 timers utflukt til Arles og Pont du Gard i Marseilles)