Cruise i Middelhavet med Sicilia og Malta

Opplev Middelhavets beste havner på cruise i september 2020!

Avreisedato: 10. september 2020 | 9 dager | Turpris: 10590

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

En vakker rundreise i Middelhavet

Få minner for livet på idyllisk Middelhavscruise!

Bli med oss på et spennende Middelhavscruise med Sicilia og Malta! . Turen starter i Genova og vi skal ut på et 7-netters cruise som tar oss med til Middelhavets vakreste destinasjoner. Underveis besøker vi Barcelona, Palma De Mallorca, Sicilia og Malta. Vi har det godt om bord Costa Pacifica og våkner opp til nye destinasjoner nesten hver eneste morgen! Om bord kan du nyte god mat og service, ta en dukkert i svømmebassenget, bli underholdt og delta på ulike aktiviteter. Reiser du med cruise får du opplevd de ulike destinasjonene som Middelhavet tilbyr på fantastisk vis…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Spennende havner som Malta og Sicilia

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10590
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 10. september 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 18. september 2020

Program

Torsdag: Hjem – Alessandria Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd, hvor vi møter reiselederen og de andre turdeltakerne. Her går vi om bord i flyet til Milano, avgang kl.10,40. Etter 2,5 timer lander vi og kjører det siste stykket til Alessandria beliggende i vinområdet Piemonte hvor vi skal bo denne natten. Ettermiddagen fri.

Fredag: Alessandria – Costa Pacifica Frokost på hotellet, før vi får formiddagen fri. Vi blir hentet med buss som tar oss med ned til Middelhavet og cruisehavnen i Genova. Her går vi ombord på Costa Cruises skip «Costa Pacifica» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, kan ta oss en dukkert og blir underholdt rundt om på skipet.

Fredag – fredag: Om bord på Costa Pacifica Lørdag legger vi til kai i verdensmetropolen Barcelona ved lunsjtid. Her kan vi dra inn til byen for å se på den flotte Sagrada Familie og sette oss ned på en fortauskafe og se utover folkelivet. Sent om kvelden kaster vi loss. Søndag morgen ankommer Mallorcas ”hovedstad” Palma de Mallorca. Her er det mulig for de som ønsker å bli med på guiding i den koselige gamlebyen i Palma (mot tillegg). Spis en god tapas, eller ta en dukkert i havet – mulighetene er mange.  Mandag tilbringer vi hele dagen til sjøs. Vi kan utforske de stedene på skipet som vi ikke har rukket enda, gjøre innkjøp og kose oss om bord. Tirsdag legger vi til kai på Malta, som med 7000 års historie er en fantastisk destinasjon. Hele Valletta by, hvor vi legger til kai, står på UNESCOs verdensarvliste – for de som ønsker det er det mulig å bli med oss på utflukt denne dagen (mot tillegg).  Onsdag ankommer vi Sicilia og byen Catania. Byen ligger ved foten av vulkanen Etna og en utflukt hit kan anbefales. Catania har flott arkitektur, brosteinsbelagte gater og  lokker med sine mange koselige restauranter. Torsdag legger vi til kai i Civitavecchia, havnebyen til Roma. Gå på tur i havnebyen vi legger til og spis en god pizza, dra inn til Roma med lokaltog på egenhånd, eller kjøp deg en utflukt med guide som tar deg med til Colosseum. Mulighetene er mange.

Fredag: Genova – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten og tar det litt med ro før vi blir hentet med buss som tar oss med opp til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.18,55. Etter drøye 2 timer lander vi på Gardermoen, og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*”Service Charge” på cruisebåten (verdi € 70,- per person)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom/lugar kr. 2 200,- (enkeltrom/lugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar) *Utfluktspakke kr. 600,- (3 timers guiding med buss i Valletta på Malta og i Palma by på Mallorca)
*Piu Gusto drikkepakke kr. 2 450,- (per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)