Minicruise fra Oslo – med «ekte» Cruiseskip

«Her møter vi reiselederen og sjekker inn på MSC Cruises flotte MSC Prezuisa»

Avreisedato: 13. mai 2024 | 3 dager | Turpris: 3990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Cruisereiser

2 netters mincruise fra Oslo

Opplev flotte MSC Preziosa

Benytt denne unike muligheten til å seile med ordentlig cruiseskip fra Oslo til Hamburg i 2 netter nå i mai. Har du ikke vært på cruise tidligere, eller er du som oss og elsker cruise – så er dette sjansen du bør benytte. I motsetning til Kielbåten er alt av mat inkludert i buffetrestauranten og a-la-carte restauranten, så det eneste du trenger å betale er drikken til maten. Unn deg en balkonglugar og sitt i fred og ro på din egen balkong når vi seiler ut Oslofjorden og vinker farvel til gamlelandet.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Oppgradering til Balkonglugar - KUN 990,- per lugar

2 netterscruise fra Oslo til Hamburg

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 3990
Sted: Cruise Oslo-Hamburg
Avreisedato: 13. mai 2024
Avreisested: Oslo Cruisehavn Filipstad
Hjemreisedato: 15. mai 2024

Program

Mandag: Hjem – Oslo Vi har fremmøte i Oslo og cruisekaia på Filipstad på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på MSC Cruises flotte MSC Prezuisa som kommer inn fra Brasil etter en vintersesong og skal ta oss med til Hamburg.  I utgangspunktet er det inkludert plass i innvendig lugar, men det er mulig å oppgradere til balkonglugar (mot tillegg). Vi kaster loss om ettermiddagen og kan nyte  utseilingen gjennom den fantastiske Oslofjorden før vi samles til middag.

Tirsdag: Om bord på MSC Preziosa Vi tilbringer hele dagen om bord på skipet, mens vi seiler langs Danmarks kyst mot Hamburg. Buffet restauranten er åpen fra 06,00 om morgenen til 2 på natten, og a-la- carte restauranten har åpent til lunsj og middag. Ellers kan vi nyte dagen på dekk, ta oss en dukkert i bassenget eller hva med å få med seg  showet i loungen.

Onsdag: Hamburg – hjem Vi spiser frokost om bord på skipet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Hamburg. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.14,45. Etter en time lander vi på Gardermoen, og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*2 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Fly Hamburg-Oslo
*Service Charge til en verdi av kr.240,-
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 1 100,-
*Balkonglugar kr. 990,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 860,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)