Møt våren på Barcelonas Riviera

Fantastisk natur og koselige landsbyer langs Barcelonas Riviear – Costa Brava

Avreisedato: 17. mars 2020 | 11 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 2
Pensjonistforbundet

Sjarmerende byer og vakkert landskap langs Costa Brava

Se de største severdighetene på guidet fottur i Barcelona!

Bli med oss til til Spania og strandbyen Calella på Barcelonas riviera. Vi bor et par steinkast unna den uendelig lange sandstranden i byen, omgitt av restauranter og barer. Under oppholdet har vi også inkludert utflukter bl.a. til den unike byen Barcelona med sin spennende historie som går ca. 2500 år tilbake i tid. Vi drar også til koselige småbyer langs Costa Brava kysten som Empuribrava og Roses. Under oppholdet bor vi på HTOP Amaika Hotel – et hotell som kun tar imot voksne gjester.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet!

Inkludert 3 spennende dagsutflukter

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Spania, Calella
Avreisedato: 17. mars 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 27. mars 2020

Program

Tirsdag: Hjem – Calella Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.09,20. Etter 3 timer er vi fremme i Spania, og tar plass i bussen som tar oss med den siste knappe timen opp til strandbyen Calella beliggende like nord for Barcelona. Her skal vi bo et par kvartaler fra stranden på HTOP Amaika Hotel i 10 netter. Noen stikkord om hotellet, alle rom har balkong, gratis wifi, bar og restaurant, innendørs sauna og boblebad, samt utendørs basseng (ikke oppvarmet). Felles middag om kvelden.

Onsdag – torsdag: I Calella Frokost inkludert hver morgen, og middag 7 kvelder (inkludert ankomstdagen). En dag får vi med oss lokalguide som tar oss med i buss og til fots rundt i Barcelona slik at vi får sett de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Vi får høre den interessante historien, og får se resultatene av Gaudis arbeid, blant annet når vi stopper ved Sagrada Familia og ser kirken utenfra. En annen dag drar vi ut fra storbyen og ut på landsbygda til nasjonalparken Montserrat. Her finner vi et kloster og kirken Santa Maria hvor vi finner statuen av Den sorte Madonna. Etter besøket her fortsetter vi til en vingård hvor vi får prøvesmake vinene som de produserer her. Vi returnerer til Barcelona utpå ettermiddagen. Den siste utfluktsdagen drar vi nordover langs den vakre Costa Brava kysten. Vi kjører motorveien helt opp til grensen til Frankrike og de vakre byene Empuriabrava og Roses. Empuriabrava blir også kalt Spanias Venezia og er en flott by. I Roses får vi se Citadellet fra det 4. århundret f.Kr. og vi får også se fiskehavnen. Vi returnerer til Calella utpå ettermiddagen. Vi får også flere dager hvor vi kan slappe av og kose oss i solveggen.

Fredag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på hotellet og får litt fri før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Barcelona. Her går vi om bord i direkteflyet til Oslo, avgang kl.13,25. Etter 3 timer lander vi på Gardermoen, og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*10 overnattinger i delt dobbeltrom
*10 frokoster
*7 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)