Møt våren på Costa del Sol

Spennende utflukter, avslapning og behagelig temperatur langs solkysten

Avreisedato: 22. februar 2020 | 11 dager | Turpris: 9490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Den flotte solkysten

 Vi skal slappe av og kose oss i 10 netter på Costa del Sol

Bli med til vakre Andalucia og Costa del Sol og møt våren. Vi skal bo på vårt gode hotell omkranset av en flott hage beliggende kun 250 meter fra stranden i Benalmadena. Vi befinner oss like sør for Malaga, ved den flotte solkysten.  På en av utfluktene får du oppleve Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum. Vi har også inkludert spennende utflukter til det Britiske Gibraltar og det spektakulære Alhambrapalasset i Granada. Vi slapper av og koser oss i 10 netter på solkysten hvor vi har inkludert 3 ulike dagsutflukter. Vi får også god tid til å kose oss og slappe av…

 

Tilbake til reiseoversikt

Vi besøker Gibraltar og Alhambra

Fortsatt deilig sommertemperatur!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9490
Sted: Spania, Costa del Sol, Benalmadena
Avreisedato: 22. februar 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 03. mars 2020

Program

Lørdag: Hjem – Costa del Sol Vi har avreise fra Kristiansand og tar med deltakere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.13,10. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Best Hotel Siroco, beliggende rundt en hage, og med 250 meter til stranden i Benalmadena. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og utendørs svømmebasseng. Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 6 kvelder under oppholdet.

Søndag – mandag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 10 netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning). En annen utfluktsdag går til Alhambra (det røde slottet). Alhambrapalasset ved Granada står på UNESCOs verdensarvliste og ble bygget på 1300-tallet. Det har en fantastisk beliggenhet mot Sierra Nevada og er omgitt av sypresser. Her får vi en rundtur med vår lokalguide. En annen dag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika.  Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Tirsdag: Costa del Sol – hjem Vi har en tidlig avreise fra hotellet og blir tatt med det korte stykket til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på morgenflyet til Oslo Lufthavn Gardermoen. Flyturen tar knappe 4 timer, og vi lander på Gardermoen kl.12,10. Etter ankomst tar vi plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*10 overnattinger i delt dobbeltrom
*10 frokoster
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 100,-