Møt våren på deilige Costa del Sol

«Spennende utflukter, avslapning og behagelig temperatur langs solkysten»

Avreisedato: 13. februar 2023 | 10 dager | Turpris: 10290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Den flotte solkysten i Sør-Spania

 Vi skal slappe av og kose oss i 9 netter på Costa del Sol

Bli med bort fra den kaldeste tida her hjemme til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand, og Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum er lett tilgjengelig med lokalbuss. Vi har inkludert utflukt til fiskelandsbyen Nerja, fjellandsbyen Ronda og flotte Malaga by.

 

Tilbake til reiseoversikt

Deilig temperatur

Inkludert 3 dagsutflukter

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10290
Sted: Spania, Costa del Sol, Benalmadena
Avreisedato: 13. februar 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 22. februar 2023

Program

Mandag: Hjem – Costa del Sol Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på  direkteflyet til Malaga, avgang kl.20,35. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Esteval Torrequebrada som ligger vakkert til med fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er restauranter, barer og strand i gangavstand fra hotellet. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 7 kvelder under oppholdet.

Tirsdag-tirsdag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i over uke på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).   En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda, vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag går langs kysten til de hvite landsbyene Nerja og Frigliana. Nerja er kystlandsbyen hvor går på de brostenslagte gatene og får fantastisk utsikt over kysten når vi skuer utover fra Balcon de Europa. Etter besøket her fortsetter vi til fjellandsbyen Frigliana med sitt ikonieske arabiske slott og festningen Lizar.  Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Onsdag: Costa del Sol – hjem Vi  spiser frokost på hotellet før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Gardermoen, avgang kl.12,00. Etter drøye 3,5 timer lander vi, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder. 

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*7 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 160,-