Møt våren på Costa del Sol

Spennende utflukter, avslapning og behagelig temperatur langs solkysten

Avreisedato: 01. mars 2020 | 10 dager | Turpris: 9190

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Den flotte solkysten i Sør-Spania

 Vi skal slappe av og kose oss i 9 netter på Costa del Sol

Bli med til vakre Andalucia og Costa del Sol og møt våren! På denne turen bor vi på hotell med innendørs basseng og alle rom har egen balkong eller terrasse. Like ved hotellet finner vi koselige restauranter, barer og den flotte stranden. Vi befinner oss like sør for Malaga, ved den flotte solkysten.  På en av utfluktene får du oppleve Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum. Vi har også inkludert spennende utflukter til det Britiske Gibraltar og fjellandsbyen Frigliana langs Costa Tropical kysten.  Under oppholdet får vi også god tid til å slappe av og kose oss på egenhånd langs den populære kyststrekningen.

 

Tilbake til reiseoversikt

Deilig temperatur

Inkludert 3 dagsutflukter

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9190
Sted: Spania, Benalmedena
Avreisedato: 01. mars 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 10. mars 2020

Program

Søndag: Hjem – Costa del Sol Bussen starter fra Kristiansand og tar med deltakerne langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.20,45. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt Hotel Estval Torrequebrada som ligger i vannkanten med fantastisk utsikt over Middelhavet. Stranden er ikke langt unna, hotellet har innendørs svømmebasseng, og restauranter og barer er i gangavstand fra hotellet. Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 7 kvelder under oppholdet.

Mandag – mandag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 10 netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning). En annen utfluktsdag går kjører vi langs kysten østover mot Costa Tropical. Vi kjører opp i fjellene til den flotte lille landsbyen Frigliana med sine små butikker og koseliger trange gater. Etter besøket her kjører vi ned til havet igjen hvor vi skal besøke Nerja som har en koselig gamleby med brostenslagte gater. Vi skal også besøke de kjente dryppstensgrottene her før vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En annen dag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika.  Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Tirsdag: Costa del Sol – hjem Vi har en litt tidlig avreise fra hotellet og blir tatt med det korte stykket til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på morgenflyet til Oslo Lufthavn Gardermoen. Flyturen tar knappe 4 timer, og vi lander på Gardermoen kl.12,10. Etter ankomst tar vi plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*7 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 800,-