Møt våren på Costa del Sol

“… slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter..”

Avreisedato: 23. februar 2019 | 8 dager | Turpris: 7995

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Den flotte Solkysten 

Bli med til vakre Andalucia og Costa del Sol og møt våren. Vi skal bo på vårt gode hotell omkranset av en flott hage beliggende kun 250 meter fra stranden i Benalmadena. Vi befinner oss like sør for Malaga, ved den flotte solkysten.  På en av utfluktene får du oppleve Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum. Vi har også inkludert spennende utflukter til det Britiske Gibraltar og det spektakulære Alhambrapalasset i Granada.Vi slapper av og koser oss i 7 netter på solkysten hvor vi har inkludert 3 ulike dagsutflukter. Vi får også god tid til å kose oss og slappe av…

 

Tilbake til reiseoversikt

Reiseleder med på hele turen

Inkludert utflukter til Gibraltar, Malaga & Alhambra

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7995
Sted: Spania, Costa del Sol
Avreisedato: 23. februar 2019
Avreisested: Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 02. mars 2019

Program

Lørdag: Hjem – Costa del Sol Vi har avreise fra Kristiansand ved lunsjtid og tar med deltagere langs E-18 til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.19,45. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotel Best Hotel Siroco, beliggende rundt en hage, og med 250 meter til stranden i Benalmadena. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og utendørs svømmebasseng. Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 4 kvelder under oppholdet.

Søndag-fredag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 7 netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning). Vi har også inkludert dagens middag når vi er i Malaga.  En annen utfluktsdag går til Alhambra (det røde slottet). Alhambrapalasset ved Granada står på UNESCOs verdensarvliste og ble bygget på 1300-tallet. Det har en fantastisk beliggenhet mot Sierra Nevada og er omgitt av sypresser. Her får vi en rundtur med vår lokalguide. Den siste utfluktsdagen går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika.  Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Lørdag: Costa del Sol – hjem Vi spiser frokost på hotellet og får formiddagen fri før vi drar til Malaga flyplass. Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Sandefjord Torp, avgang kl.15,15. Flyturen tar knappe 4 timer. Etter ankomst Norge tar vi plass i bussen som venter for å ta oss med tilbake til våre påstigningssteder. 

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 400,-