Møt våren på Costa del Sol

“…hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på små utflukter”

Avreisedato: 01. februar 2022 | 10 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Den flotte Solkysten 

Bli med bort fra vinterkulda til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand, og Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum er lett tilgjengelig med lokalbuss. Vi har inkludert utflukt til britiske Gibraltar, fjellandsbyen Ronda og flotte Malaga by.

 

Tilbake til reiseoversikt

Inkludert utflukter til Gibraltar, Malaga & Ronda

Alle rom har balkong eller terrasse

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Spania, Costa del Sol
Avreisedato: 01. februar 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 10. februar 2022

Program

Tirsdag: Hjem – Costa del Sol Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar med seg deltaker langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.14,45. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Mac Puerto Marina i Benalmadena som ligger vakkert til rett på stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 6 kvelder under oppholdet.

Onsdag – onsdag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 9 dager/netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).   En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda, vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Torsdag: Costa del Sol – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.12,00. Etter knappe 4 timer lander vi i på Gardermoen, og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 250,-