Møt våren på deilige Costa del Sol

«En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika»

Avreisedato: 24. februar 2024 | 14 dager | Turpris: 16790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Den flotte solkysten i Sør-Spania

Bli med bort fra den kaldeste tida her hjemme til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand, og Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum er lett tilgjengelig med lokalbuss. Vi har inkludert utflukt til spennende Gibraltar, fjellandsbyen Ronda og flotte Malaga by.

 

Solfylte dager på stranden

Costa del Sol, som bokstavelig talt betyr «Solkysten,» lever opp til navnet sitt. Her kan du nyte behagelige dager langs strendene, med myk sand og det glitrende Middelhavet som selskap.

Komfortabel innkvartering

Vårt hotell, Mac Puerto Marina i Benalmadena, gir deg en ideell base for din solferie. Det ligger rett ved stranden, og du har en kort spasertur til den livlige lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter, inkludert restaurant, bar, underholdning og utendørs svømmebasseng.

 Vi skal slappe av og kose oss i 13 netter på Costa del Sol

Deilige måltider

Oppholdet inkluderer frokost hver dag og middag 10 kvelder under oppholdet. Smak på deilige lokale retter og opplev den autentiske spanske matkulturen.

Bilde av to av destinasjonene vi besøker på utflukt, Malaga og fjellandsbyen Ronda

 

Kulturelle utflukter

Opplev det beste av Costa del Sol med våre inkluderte dagsutflukter. Besøk Malaga, en by som er full av liv og historie, med høydepunkter som katedralen og Picassomuseet. Utforsk den sjarmerende fjellandsbyen Ronda, som har tiltrukket seg kjente forfattere som Ernest Hemingway. Ta også turen til Gibraltar, med sin unike engelske kultur og ville aper.

Bilde av Gibraltarklippen

Avslapning og frihet

Selv om vi inkluderer spennende utflukter, har du også god tid til å slappe av på egen hånd. Du kan sole deg, besøke lokale markeder eller utforske de koselige omgivelsene rundt hotellet.

Sømløs reise

Vi ordner alt, inkludert flyreisen hver vei og transporten på ulike utflukter. Alt du trenger å gjøre er å glede deg over opplevelsene.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avreise fra Tromsø Lufthavn

Inkludert 3 dagsutflukter under oppholdet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 16790
Sted: Benalmadena, Costa del Sol, Spania
Avreisedato: 24. februar 2024
Avreisested: Tromsø Lufthavn
Hjemreisedato: 08. mars 2024

Program

Lørdag: Hjem – Costa del Sol Vi har fremmøte på Tromsø Lufthavn på egenhånd. Her sjekker vi inn på  flyet til Oslo, avgang kl.08,15. Etter 2 timer lander vi og går videre til Malagaflyet. Etter nye 4 timer ankommer vi Spania kl.17,30 og kjører det korte stykket fra flyplassen til  vårt hotell Mac Puerto Marina i Benalmadena som ligger vakkert til rett på stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har i utgangspunktet balkong eller terrasse med utsikt mot gaten. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 10 kvelder under oppholdet.

Søndag 25. februar – torsdag 7. mars: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i nesten 2 uker på solkysten. Vi har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).   En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda. Vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Fredag: Costa del Sol – hjem Vi  spiser frokost på hotellet før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Gardermoen, avgang kl.10,50. Etter drøye 3,5 timer lander vi, tar farvel med reiseledere, og flyr videre til Tromsø. Etter nye 2 timer lander vi kl.21,40 tilbake i Tromsø.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*13 overnattinger i delt dobbeltrom
*13 frokoster
*10 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 5 460,-
*Rom med utsikt mot bassenget kr. 2 300,- (totalt per rom for hele turen)