Møt våren på deilige Costa del Sol

«Vi skal slappe av og kose oss i en uke på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter»

Avreisedato: 01. mars 2024 | 8 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Nyt våren på Costa del Sol

Inkludert utflukt til Britiske Gibraltar hvor vi får se de mest kjente severdighetene

Bli med bort fra den kaldeste tida her hjemme til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand, og Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum er lett tilgjengelig med lokalbuss. Vi har inkludert utflukt til spennende Gibraltar, fjellandsbyen Ronda og flotte Malaga by.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Inkludert 3 dagsutflukter under oppholdet

Vi bor behagelig på hotell kun for voksne

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Spania, Costa del Sol, Benalmadena
Avreisedato: 01. mars 2024
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 08. mars 2024

Program

Fredag: Hjem – Costa del Sol Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på  direkteflyet til Malaga, avgang kl.16,00. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til  vårt hotell Hotel Alay i Benalmadena som ligger vakkert til 50 meter fra stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt en liten SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har i utgangspunktet balkong eller terrasse med utsikt mot gaten. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 5 kvelder under oppholdet.

Lørdag-torsdag: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 1 uke på solkysten. Vi har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).   En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda. Vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen.

En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Fredag: Costa del Sol – hjem Vi  spiser frokost på hotellet før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Torp, avgang kl.11,20 Etter drøye 3,5 timer lander vi, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 570,-
*Rom med utsikt mot Middelhavet kr. 1 700,- (totalt per rom for hele turen)