Nattopera i Verona – Aida

Bli med til den vakre italienske regionen Veneto denne sommeren!

Avreisedato: 16. august 2019 | 5 dager | Turpris: 7390

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Idyll i Nord-Italia

“På utflukt i Verona får vi se arenaen hvor vi senere på kvelden skal overvære det verdenskjente operastykket «Aida»…”

Få en minnerik opplevelse på tur til den italienske regionen Veneto med nattopera i Verona denne sensommeren! Vi bor i den koselige vinlandsbyen Soave med sin vakre gamleby, omgitt av vingårder på alle kanter og klassisk italiensk natur. I Verona skal vi skal overvære den kjente operaforestillingen «Aida», som foregår under åpen himmel i den romerske arenaen. Nattopera i Verona er en magisk opplevelse som danner en helt spesiell ramme rundt denne flotte turen. I Verona får vi også oppleve Romeo og Julies kjente balkong fra William Shakespeares tragedie og andre flotte byggverk på guidet bytur.  Underveis skal vi også bli bedre kjent med Venezia som betegnes av mange som «verdens vakreste by».  Venezia er verdenskjent for sine kanaler og vakre arkitetur.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev den fantastiske nattoperaforestillingen

Inkludert utflukt til Venezia

Lokalguide tar oss med på rundtur i Verona

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7390
Sted: Italia, Verona
Avreisedato: 16. august 2019
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 20. august 2019

Program

Fredag: Hjem – Soave Bussen starter fra Kristiansand om morgenen, og tar med turdeltakere frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Milano, avgang kl.13,10. Etter bare 2,5 timer lander vi i Italia.  Her tar vi plass i bussen som tar oss med til vinlandsbyen Soave, hvor vi sjekker inn på vårt hotell for 4 overnattinger. Vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag, søndag og mandag: I Soave Frokost inkludert hver dag og middag 2 kvelder under oppholdet (inkludert ankomstdagen). Søndag har vi litt fri om formiddagen, før vi ved lunsjtider møtes for å dra til Verona. Her får vi med oss lokalguide som viser oss rundt i denne vakre byen. Vi får se arenaen hvor vi senere på kvelden skal overvære det verdenskjente operastykket Aida. Vi får også se Romeo og Julies balkong, samt andre flotte byggverk. Det blir tid til å spise middag på egenhånd før turens høydepunkt, nattoperaforestillingen begynner. Stemningen på arenaen kommer til å være helt magisk. Etter en minnerik forestilling returnerer vi til hotellet sen kveld. En dag drar vi på utflukt til Venezia. Her får vi med oss lokalguide som tar oss med på en vandretur i denne historiske byen. Vi får også litt tid på egenhånd før vi returnerer til Soave. Den siste dagen har vi stort sett hele dagen fri i Soave, frem til vi om ettermiddagen har inkludert besøk på en av vingårdene. Her får vi prøvesmake forskjellige lokalproduserte viner.

Tirsdag: Soave – hjem Vi spiser frokost, og slapper litt av om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Bergamo. Her sjekker vi inn på flyet til Torp, avgang kl.17,20. Etter 2,5 timer lander vi på Torp. Her venter buss som tar med seg de som skal sørover tilbake til sine påstigningssteder (de som har påstigning lenger øst enn Torp kommer seg hjem på egenhånd og får automatisk rabatt for dette).

NB! Ved eventuell kansellering av operaen pga. dårlig vær vil kun operabilletten bli refundert.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 880,-
*Nummerert sitteplass på operaen kr. 550,-