Nattopera i Verona – La Traviata

Opplev forestillingen La Traviata under åpen himmel i Arena di Verona

Avreisedato: 14. august 2020 | 5 dager | Turpris: 7890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Fantastiske Verona og Soave i Nord-Italia

På nattopera i Verona skal vi overvære den kjente forestillingen La Traviata

Bli med på en idyllisk tur og opplev Nattoperaen i Verona – en opplevelse for livet! Forestillingen foregår under åpen himmel i den romerske arenaen, noe som danner en helt spesiell ramme rundt operaforestillingen. Her får vi overvære den kjente operaforestillingen «La Traviata». Operaen går over tre akter og ble komponert mellom 1896 og 1899. Den spennende handlingen foregår i Roma i juni 1800.  Vi bor i den koselige vinlandsbyen Soave med sin vakre gamleby, omgitt av vingårder på alle kanter. En av dagene drar vi også på utflukt til Venezia!

 

 Se oversikt over alle våre reiser!

 

Magisk stemning på nattoperaen

Opplev forestillingen La Travita

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7890
Sted: Italia, Soave
Avreisedato: 14. august 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 18. august 2020

Program

Fredag: Hjem – Soave Bussen starter fra Kristiansand om morgenen, og tar med turdeltakere frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Verona, avgang kl.15,55. Etter bare 2,5 timer lander vi i Italia.  Her tar vi plass i bussen som tar oss med til vinlandsbyen Soave, hvor vi sjekker inn på vårt hotell for 4 overnattinger. Vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag, søndag og mandag: I Soave Frokost inkludert hver dag og middag 2 kvelder under oppholdet (inkludert ankomstdagen). Lørdag har vi litt fri om formiddagen, før vi ved lunsjtider møtes for å dra til Verona. Her får vi med oss lokalguide som viser oss rundt i denne vakre byen. Vi får se arenaen hvor vi senere på kvelden skal overvære det verdenskjente operastykket La Traviata. Vi får også se Romeo og Julies balkong, samt andre flotte byggverk. Det blir tid til å spise middag på egenhånd før turens høydepunkt, nattoperaforestillingen, begynner. Stemningen på arenaen kommer til å være helt magisk. Etter en minnerik forestilling returnerer vi til hotellet sen kveld. En dag drar vi på utflukt til Venezia. Her får vi med oss lokalguide som tar oss med på en vandretur i denne historiske byen. Vi får også litt tid på egenhånd før vi returnerer til Soave. Den siste dagen har vi stort sett hele dagen fri i Soave, frem til vi om ettermiddagen har inkludert besøk på en av vingårdene. Her får vi prøvesmake forskjellige lokalproduserte viner.

Tirsdag: Soave – hjem Vi spiser frokost før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet direkte til Gardermoen, avgang kl.14,05. Etter 2,5 timer lander vi i Norge, og tar plass i bussen som venter for å ta oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! Ved eventuell kansellering av operaen pga. dårlig vær vil kun operabilletten bli refundert.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 880,-
*Oppgradert nummerert sitteplass på operaen kr. 500,-