Nattopera i Verona med Placido Domingo

En idyllisk reise til Nord-Italia. Opplev nattoperaen i Verona!

Avreisedato: 24. august 2022 | 5 dager | Turpris: 9590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Idylliske Verona og vakre Gardasjøen

“Vi overværer spesialforestillingen med Placido Domingo…”

Bli med til Nattoperaen i Verona – en opplevelse for livet. Forestillingene foregår under åpen himmel i den romerske arenaen, som danner en helt spesiell ramme rundt operaforestillingen. Her får vi overvære en spesialforestilling med Placido Domingo som synger utdrag fra Giuseppe Verdi sine operaer. Vi bor ved Gardasjøens bredd midt i koselige Garda by.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Spesial forestilling med Placido Domingo

Fantastisk stemning på nattoperaen i Verona

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9590
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 24. august 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 28. august 2022

Program

Onsdag: Hjem – Garda Bussen starter fra Kristiansand, og tar med turdeltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet til Verona, avgang kl.18,40. Etter bare 2,5 timer lander vi i Italia.  Her tar vi plass i bussen som tar oss med det siste stykket til Gardasjøen og Garda by, hvor vi skal bo alle 4 nettene midt i sentrum.

Torsdag, fredag og lørdag: I Garda Frokost inkludert hver dag og middag 2 kvelder under oppholdet. Torsdag har vi litt fri om formiddagen, før vi ved lunsjtider møtes for å dra til Verona. Her får vi med oss lokalguide som viser oss rundt i denne vakre byen. Vi får se arenaen hvor vi senere på kvelden skal overvære den verdenskjente operasangeren Placido Domingo fremføre utdrag fra Verdis operaer. Vi får også se Romeo og Julies balkong, samt andre flotte byggverk. Det blir tid til å spise middag på egenhånd før turens høydepunkt, nattoperaforestillingen begynner. Stemningen på arenaen kommer til å være helt magisk. Etter en minnerik forestilling returnerer vi til hotellet sen kveld. En dag drar vi på utflukt med båt til den spennende byen Sirmione hvor vi finner Scaligeriborgen, samt en meget hyggelig gamleby. Etter god tid her og lunsj på egenhånd returnerer vi til Garda. Den siste dagen har vi stort sett hele dagen fri i Garda by, frem til vi om ettermiddagen har inkludert besøk på en vingård. Her får vi prøvesmake forskjellige lokalproduserte viner, samt har har inkludert dagens middag.

Søndag: Garda – hjem Vi spiser frokost før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.11,25. Etter 2,5 timer lander vi på Gardermoen og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningsteder. 

 

NB! Ved eventuell kansellering av operaen pga. dårlig vær vil kun operabilletten bli refundert.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 200,-
*Oppgraderte sitteplasser operaen kr. 1 000,- (lenger ned i atriet, litt nærmere scenen)