Svartehavets perle Nessebar – All inclusive

‘All inclusive’ hotell, spennende utflukter og deilig klima langs Svartehavet!

Avreisedato: 21. mai 2022 | 9 dager | Turpris: 8590

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Kulturopplevelser og strender langs Svartehavet

Nessebar blir regnet som en av de eldste Europeiske byene…

Thrakere, grekere, romere og ottomanene har alle satt sitt preg på den over 3000 år gamle byen. Halvøyen er kjent som ”Svartehavets Perle” og er på UNESCOs verdensarvliste med sitt store mangfold av kulturhistoriske monumenter og severdigheter. Med sine smale brosteinsgater, det sjarmerende folkelivet og en lang sandstrand er dette en av Bulgarias mest populære utfluktsmål! Vi bor på hotell langs stranden i nybyen og har også inkludert 3 spennende utflukter. Få en deilig forsmak av sommeren langs Svartehavet!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev perlen Nessebar og Tsarevets fort

"All inclusive" på hotellet!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8590
Sted: Bulgaria, Nessebar
Avreisedato: 21. mai 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 29. mai 2022

Program

Lørdag: Hjem – Nessebar Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 til Oslo og videre til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Burgas, avgang kl.16,40. Etter 3 timer lander vi i Bulgaria og tar plass i bussen som tar oss de siste milene frem til Nessebar hvor vi sjekker inn på vårt hotell med beliggenhet direkte på stranden. Fakta om hotellet: utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet), gratis wifi i resepsjonen, bar, restaurant og balkong på alle rom. Her skal vi kose oss i 7 netter.

Søndag – Fredag: I Nessebar Fra og med søndag frem til avreise har vi inkludert all-inclusive (frokost, lunsj og middag + lokal øl/vin/mineralvann fra bar og restaurant). Underveis på utfluktene er ikke mat og drikke inkludert. En dag skal vi på utflukt i nærområdet. Vi starter med byen hvor vi bor – Nessebar. Byen blir regnet som en av de eldste europeiske byene, og i 1956 ble hele byen gjort om til et bymuseum for bevaring. Etter besøket her tar vi plass i bussen og kjører til Sozopol som er en vaker strandby med historie tilbake til bronsealderen. En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til middelalderbyen Veliko Tarnovo som tidligere var hovedstaden i det bulgarske kongeriket. Underveis får vi også se Tsarevets fort med historie tilbake til 1200 tallet (utenfra) og den koselige landsbyen Arbanasi. Varna. returnerer til Nessebar sen ettermiddag. Vi får også god tid til å slappe av og kose oss og dra på småutflukter i nærområdet.

Lørdag: Nessebar – Gardermoen Vi spiser frokost på hotellet, og tar det litt med ro før vi skal på utflukt. Vi følger Svartehavet nordover til Varna, før vi kjører inn i landet hvor vi skal besøke nasjonalmonumentet Madara, hvor vi finner et stort steinrelieff, 23 meter høye ”hestemann” som har historie tilbake til tidlig Middelalder og som står på UNESCOs verdensarvliste. Vi avslutter dagen med å besøke Shumen-monumentet som er reist til minne om 1300-årsjubileet for det første bulgarske riket før vi ender opp på flyplassen i Burgas. Her sjekker vi inn på kveldsflyet tilbake til Oslo. Etter drøye 3 timer lander vi på Gardermoen like før midnatt. Her tar vi farvel med de som har påstigning her, mens vi andre blir hentet av buss og kjørt til hotell ved flyplassen.

Søndag: Gardermoen – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og i 10 tida setter bussen kursen hjemover tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*8 overnattinger i delt dobbeltrom
*All inclusive under oppholdet i Nessebar
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 540,-
Rabatt:
*Fremmøte og avlsutning av tur på Gardermoen kr. 550,- (uten overnatting)