Svartehavets perle Nessebar – All inclusive

‘All inclusive’ hotell, spennende utflukter og deilig klima langs Svartehavet!

Avreisedato: 03. oktober 2020 | 12 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Kulturopplevelser og strender langs Svartehavet

Nessebar blir regnet som en av de eldste Europeiske byene…

Thrakere, grekere, romere og ottomanene har alle satt sitt preg på den over 3000 år gamle byen. Halvøyen er kjent som ”Svartehavets Perle” og er på UNESCOs verdensarvliste med sitt store mangfold av kulturhistoriske monumenter og severdigheter. Med sine smale brosteinsgater, det sjarmerende folkelivet og en lang sandstrand er dette en av Bulgarias mest populære utfluktsmål. Vi bor på hotell langs stranden i den nye delen av byen og har også inkludert 3 spennende utflukter. Vi har inkludert ‘All inclusive’ på hotellet fra søndagen! Forleng sommeren langs Svartehavet denne høsten!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev perlen Nessebar og Tsarevets fort

"All inclusive" på hotellet!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Bulgaria, Nessebar
Avreisedato: 03. oktober 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 14. oktober 2020

Program

Lørdag: Hjem – Nessebar Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Burgas, avgang kl.16,40. Etter drøye 3 timer lander vi i Bulgaria og tar plass i bussen som tar oss de siste milene frem til Nessebar hvor vi sjekker inn på vårt hotell med beliggenhet direkte på stranden. Fakta om hotellet: utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet), gratis wifi i resepsjonen, bar, restaurant og balkong på alle rom. Her skal vi kose oss i 11 netter.

Søndag – Tirsdag: I Nessebar Fra og med søndag frem til avreise har vi inkludert all-inclusive (frokost, lunsj og middag + lokal øl/vin/mineralvann fra bar og restaurant). Underveis på utfluktene er ikke mat og drikke inkludert. En dag skal vi på utflukt i nærområdet. Vi starter med byen hvor vi bor – Nessebar. Byen blir regnet som en av de eldste europeiske byene, og i 1956 ble hele byen gjort om til et bymuseum for bevaring. Etter besøket her tar vi plass i bussen og kjører til Sozopol som er en vaker strandby med historie tilbake til bronsealderen. Vi er tilbake på hotellet på ettermiddagen. En annen dag under oppholdet drar vi på utflukt til middelalderbyen Veliko Tarnovo som tidligere var hovedstaden i det bulgarske kongeriket. Underveis får vi også se Tsarevets fort med historie tilbake til 1200 tallet (utenfra) og den koselige landsbyen Arbanasi. Vi er tilbake i Nessebar utpå ettermiddagen. En tredje dag under oppholdet skal vi på utflukt til Varna. Vi starter dagen med å besøke Shumen-monumentet som er reist til minne om 1300-årsjubileet for det første bulgarske riket. Vi skal også besøke nasjonalmonumentet Madara, hvor vi finner et stort steinrelieff, 23 meter høye «hestemann» som har historie tilbake til tidlig Middelalder, og som står på UNESCOs verdensarvliste. Om ettermiddagen besøker vi Varna ved Svartehavet før vi returnerer til Nessebar sen ettermiddag. Vi får også god tid til å slappe av og kose oss og dra på småutflukter i nærområdet.

Onsdag: Nessebar – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører til flyplassen i Burgas. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.11,10. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*11 overnattinger i delt dobbeltrom
*All inclusive under oppholdet
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 925,-