Nyttårscruise til Gøteborg

«kan vi hygge oss i salongene om bord og svinge oss til levende musikk»

Avreisedato: 29. desember 2023 | 4 dager | Turpris: 5090

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Stemningsfull Nyttårsfeiring på cruise fra Kristiansand

Hyggelig feiring på cruise fra Kristiansand til Gøteborg

Bli med på en stemningsfull Nyttårsfeiring! Om bord venter en uforglemmelig feiring med 400 andre forventningsfulle mennesker. Skipet er kledd til fest og vi frister med et cruise hvor det meste er inkludert. I tillegg til 2 dager i Gøteborg og god nyttårsbuffet med tilhørende drikke. Du kommer da til dekket bord hver dag. Få en sprudlende velkomst på det nye året med champagne og kransekake.

 

Tilbake til reiseoversikt

Nyttårscruise fra Kristiansand

Cruise kun for voksne

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 5090
Sted: Nyttårscruise til Gøteborg
Avreisedato: 29. desember 2023
Avreisested: Kristiansand (Oslo)
Hjemreisedato: 01. januar 2024

Program

Fredag 29. desember: Hjem – Kristiansand Bussen starter fra Oslo om formiddagen og tar med deltakere langs E-18 mot Kristiansand. Her går vi om bord på Fjord Line sitt flotte skip Stavangerfjord, som har avgang kl.15,00. Om bord har vi i inkludert plass i innvendige lugarer som blir vårt hjem de neste 3 nettene. Vi samles til felles tidlig middag ved avgang fra Kristiansand, og utover kvelden kan vi hygge oss i salongene om bord og svinge oss til levende musikk i nattklubben.

Lørdag & søndag 30. & 31. desember: Gøteborg Vi har inkludert frokost hver dag. Lørdag ankommer vi Gøteborg kl.10,00 og blir liggende helt til Nyttårsaften kl. 17,00. Skipet ligger på Amerikakaia i Gøteborg, herfra er det en drøy kilometer å spasere til den koselige bydelen Haga, eller 2km til det store shoppingsenteret Nordbyn. Dra inn og gjør fordelaktige innkjøp, besøke severdigheter, og ønsker du en tur på byen i Gøteborg med deilig mat og drikke så er det også mulig da vi ikke kaster loss før søndag sen ettermiddagn. Nyttårsaften møtes vi for å gå samlet til restauranten for Nyttårsbuffet inkludert drikke. Etter en god nyttårsmiddag får vi litt tid til å slappe av og se oss rundt på skipet før vi ved midnatt møtes for å få servert champagne og kake mens vi teller ned til et nytt år og 2024. Feiringen fortsetter ut i de små timer mens vi seiler mot hjemlige trakter i behagelig tempo.

Mandag 1. januar: Kristiansand – hjem Vi spiser skipets gode frokostbuffet om bord. Skipet ankommer Kristiansand kl.14,00 og vi tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*3 overnattinger i delt dobbelt lugar
*3 frokoster
*2 middager
*Champagne og kransekake på nyttårsaften
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 900,- *Utvendig lugar kr. 800,- (per lugar)
*Utvendig MiniLux lugar kr. 2 800,- (utvendig lugar med dobbeltseng)