Nyttårscruise til København

Tell ned til et nytt tiår og 2020 på nyttårscruise til København!

Avreisedato: 29. desember 2019 | 4 dager | Turpris: 3890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

Nyttårscruise til koselige København

På nyttårscruise inviterer skipet til nyttårsbuffet med drikke inkludert!

København har noe for alle. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre hager, fristaden Christiania og verdens eldste monarki. Byen er kompakt, og elsket et av hele Europa. Vi er omgitt av historiske bygninger, trange gater, fantastisk shopping og med hyggelig natteliv blir det «dejlig å være norsk i Danmark». På denne turen får du muligheten til å nyte en stemningsfull og uforglemmelig Nyttårsfeiring om bord flotte Fjord Line! Skipet er kledd til fest og inviterer til nyttårsbuffet med drikke inkludert. Like før midnatt samles vi om bord og blir servert champagne og kake mens vi teller ned til et nytt tiår og 2020.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Nyttårsbuffet inkludert drikke

3 netters nyttårscruise til København

Nattmat på nyttårsaften

Reiseleder med på heleturen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 3890
Sted: Nyttårscruise til København
Avreisedato: 29. desember 2019
Avreisested: Langesund (Kristiansand & Tønsberg)
Hjemreisedato: 01. januar 2020

Program

Søndag 29. desember: Hjem – Langesund Bussen starter fra Kristiansand & Tønsberg om formiddagen og tar med deltagere langs E-18 mot Langesund. Her går vi om bord i Fjord Lines flotte skip som blir vårt hjem de neste 3 nettene. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer, og kaster loss kl.17,00. Vi samles til felles middag om kvelden. Utover kvelden kan vi hygge oss i salongene om bord og svinge oss til levende musikk i nattklubben.

Mandag og tirsdag 30 & 31. desember: København Vi har inkludert frokost hver dag. Vi ankommer København mandag kl.09,00 og blir liggende helt til Nyttårsaften kl. 17,00. Det er inkludert shuttlebuss som går fra havnen og inn til koselige Nyhavn. Vi får god tid til å ta oss en tur på Strøget og spise en god dansk lunsj, gjøre fordelaktige innkjøp, besøke severdigheter osv. Den første dagen under oppholdet er det mulig å bli med reiselederen (mot tillegg) på Københavns eldste restaurant for middag kl.16,00 (hovedrett+dessert), samt inngang til et julepyntet Tivoli etter middagen (transport med shuttlebussen som er inkludert til Nyhavn/til fots eller taxi for egen kostnad). Den andre kvelden møtes vi for en velkomstdrink, før vi samles i restauranten for Nyttårsbuffet inkludert drikke. Etter en god nyttårsmiddag får vi litt tid til å slappe av og se oss rundt på skipet før vi ved midnatt møtes for å få servert champagne og kake mens vi teller ned til et nytt tiår og 2020. Feiringen fortsetter ut i de små timer og nattmat blir servert for de som ønsker det.

Onsdag 1. januar: Langesund – hjem Vi spiser skipets gode frokostbuffet om bord før vi ankommer Langesund kl.13,00. Her venter bussen for å ta oss med langs E-18 tilbake til hjemstedene.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*3 overnattinger i delt dobbelt lugar
*3 frokoster
*2 middager
*Champagne, kransekake og nattmat på nyttårsaften
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 450,-
*Utvendig lugar kr. 800,- (per lugar)
*Utvendig MiniLux lugar kr. 2 600,- (utvendig lugar med dobbeltseng)
*Middag i København og inngang Tivoli kr. 550,- (må forhåndsbestilles – begrenset antall plasser)