Nyttårscruise til København

Tell ned til et nytt år og 2022 på nyttårscruise til København!

Avreisedato: 29. desember 2021 | 4 dager | Turpris: 3790

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Nyttårscruise til koselige København

På nyttårscruise inviterer skipet til nyttårsbuffet med drikke inkludert!

Bli med på en stemningsfull Nyttårsfeiring! Om bord venter en uforglemmelig feiring med 400 andre forventningsfulle mennesker. Skipet er kledd til fest og vi frister med et cruise hvor det meste er inkludert. I tillegg til 2 dager i København og god nyttårsbuffet med tilhørende drikke. Du kommer da til dekket bord hver dag. Få en sprudlende velkomst på det nye året med champagne og kransekake.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Nyttårsbuffet inkludert drikke

3 netters nyttårscruise til København

Champagne, kransekake og nattmat på nyttårsaften

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 3790
Sted: Nyttårscruise til København
Avreisedato: 29. desember 2021
Avreisested: Langesund & Kristiansand (Oslo)
Hjemreisedato: 01. januar 2022

Program

Onsdag 29. desember: Hjem – Langesund/Kristiansand Bussen starter fra Oslo om formiddagen og tar med deltakere langs E-18 mot Langesund. Her går de som har påstigning østfra om bord i Fjord Lines skip som har avgang kl.14,30. Bussen fortsetter påstigningen sørover langs E-18 til Kristiansand hvor de som har påstigning sør for Langesund kommer om bord på skipet, som har avgang kl.19,30. Om bord har vi i inkludert plass i innvendige lugarer som blir vårt hjem de neste 3 nettene. Vi samles alle til felles middag ved avgang fra Kristiansand, og utover kvelden kan vi hygge oss i salongene om bord og svinge oss til levende musikk i nattklubben.

Torsdag og fredag 30. & 31. desember: København Vi har inkludert frokost hver dag. Torsdag ankommer vi København kl.11,00 og blir liggende helt til Nyttårsaften kl. 17,00. Det er inkludert shuttlebuss som går fra havnen og inn til koselige Nyhavn. Vi får god tid til å ta oss en tur på Strøget og spise en god dansk lunsj, gjøre fordelaktige innkjøp, besøke severdigheter osv. Den første dagen under oppholdet er det mulig å bli med reiselederen (mot tillegg) på Københavns eldste restaurant for middag kl.18,30 (hovedrett+dessert, transport med shuttlebussen som er inkludert til Nyhavn/til fots eller taxi for egen kostnad). Den andre kvelden møtes vi for en velkomstdrink, før vi samles i restauranten for Nyttårsbuffet inkludert drikke. Etter en god nyttårsmiddag får vi litt tid til å slappe av og se oss rundt på skipet før vi ved midnatt møtes for å få servert champagne og kake mens vi teller ned til et nytt år og 2022. Feiringen fortsetter ut i de små timer og nattmat blir servert for de som ønsker det.

Lørdag 1. januar: Kristiansand/Langesund – hjem Vi spiser skipets gode frokostbuffet om bord. Skipet ankommer Kristiansand kl.08,30 og bussen tar med de som har avstigning mot Langesund. Ankomst Langesund kl.13,30, hvor bussen venter for å ta med de som har avstigning østover mot Oslo.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*3 overnattinger i delt dobbelt lugar
*3 frokoster
*2 middager
*Champagne, kransekake og nattmat på nyttårsaften
*Sjåføren fungerer som reiseleder på denne turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 900,-
*Utvendig lugar kr. 800,- (per lugar)
*Utvendig MiniLux lugar kr. 2 600,- (utvendig lugar med dobbeltseng)
*Middag i København kr. 400,- (må forhåndsbestilles – begrenset antall plasser)