NyttårsCruise til København

“…møtes vi for en velkomstdrink, før vi får servert 4-retters nyttårsmiddag med vin ad libitum og kaffe avec”

Avreisedato: 30. desember 2018 | 3 dager | Turpris: 3990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Cruisereiser

NyttårsCruise med DFDS Seaways til København

Bli med på en stemningsfull Nyttårsfeiring! Om bord venter en uforglemmelig feiring med 1000 andre forventningsfulle mennesker. Skipet er kledd til fest og vi frister med et cruise hvor det meste er inkludert. I København kan du besøke julemarkedet, spise en god dansk lunsj, gjøre fordelaktige innkjøp og besøke byens mange severdigheter. I tillegg til en fantastisk Nyttårsmeny om bord med tilhørende drikke kommer du til dekket bord hver dag.  Få en sprudlende velkomst på det nye året med champagne og kransekake. Møt det nye året med et fantastisk flott nyttårscruise til København – vi gleder oss!

 

Tilbake til reiseoversikt

2 netters nyttårscruise til København

4 retters servert nyttårsmiddag inkludert drikke

Nattmat på nyttårsaften

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 3990
Sted: Nyttårscruise til København
Avreisedato: 30. desember 2018
Avreisested: Oslo (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. januar 2019

Program

Søndag 30. desember: Hjem – Oslo Bussen starter opp fra Kristiansand om formiddagen og tar med deltagere langs E-18 mot Oslo. I Oslo går vi om bord i DFDS Seaways skip til København. Vi har avgang fra Oslo kl.16,30 og nyter skipets store buffetbord under utseilingen fra Oslo. Utover kvelden kan vi hygge oss i de mange salongene om bord og svinge oss til levende musikk i nattklubben.

Mandag 31. desember: København Vi spiser frokost før vi ankommer København kl. 09,45. Bussen kjører fra fergeterminalen og inn til Tivoli, hvor de som ønsker kan gå inn og se seg rundt på julemarkedet (inngang ikke inkludert). Vi kan ta oss en tur på Strøget og spise en god dansk lunsj, besøke severdigheter osv. Tilbake på skipet finner vi de samme lugarene som vi hadde på utreisen, og skipet seiler fra København kl.16,30. Om kvelden møtes vi for en velkomstdrink, før vi får servert 4-retters nyttårsmiddag med vin ad libitum og kaffe avec. Etter en flott nyttårsmiddag får vi litt tid til å slappe av og se oss rundt på skipet før vi ved midnatt møtes for å få servert champagne og kake mens vi teller ned til år 2019. Feiringen fortsetter ut i de små timer og nattmat blir servert for de som ønsker det.

Tirsdag 1. januar: Oslo – hjem Vi spiser skipets gode brunsjbuffet om bord før vi ankommer Oslo kl.11,00. Her venter bussen for å ta oss med langs E-18 tilbake til hjemstedene.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*2 overnattinger i delt dobbelt lugar
*2 frokoster
*1 middager
*4-retters nyttårsmiddag inkludert fritt drikke
*Champagne, kransekake og nattmat på nyttårsaften
*Sjåføren fungerer som reiseleder på denne turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 800,-
*Utvendig lugar kr. 500,- (per lugar)
*Utvendig Commodorelugar kr. 1.800,- (litt større utvendig lugar med dobbeltseng)