Nyttårsfeiring i Gdansk

Opplev nyttårsfeiringen i koselige Gdansk

Avreisedato: 29. desember 2019 | 4 dager | Turpris: 4890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Møt det nye året i Gdansk

4-retters middag med drikke inkludert på nyttårsfeiring i Gdansk

Gdansk har en 1000 år lang historie med yrende handel å se tilbake på. Byen var en gang kjent som juvelen av de Hanseatiske byene og selv nå holder den stand som en av den Baltiske regionens viktigste byer. Selv om 90% av alle husene ble bombet under 2. verdenskrig, ble gamlebyen møysommelig gjenoppbygget slik den fremsto før krigen. Under vårt opphold i Gdansk er byen fortsatt flott pyntet til jul. Det er også en mulighet for de som ønsker å få med seg en nyttårskonsert med Gdansk Filharmonikerne (mot tillegg). Få en flott start på året med en hyggelig Nyttårsfeiring i Gdansk.

NB: Fly fra Torp Sandefjord. Wizzair har lagt ned vinterruten til Gdansk fra Kjevik.

 

Tilbake til reiseoversikt

4-retters nyttårsmiddag med drikke

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 4890
Sted: Gdansk, Polen
Avreisedato: 29. desember 2019
Avreisested: Kristiansand Kjevik (Tønsberg)
Hjemreisedato: 01. januar 2020

Program

Søndag: Hjem – Gdansk Bussen starter opp fra Kristiansand ved lunsjtid og tar på deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Gdansk, avgang kl.17,50. Etter bare 1,5 time er vi fremme
i Gdansk og blir møtt av buss som tar oss med til sentrum av byen. Her sjekker vi inn på vårt hotell beliggende midt i sentrum av byen.

Mandag og tirsdag: I Gdansk Frokost og middag begge dagene (ikke middag ankomstdagen pga. sen ankomst). Den første formiddagen blir vi møtt av lokalguide  som tar oss med på vandretur i den historiske delen av byen. Vi får høre den interessante historien som byen har å tilby og ser mange av byens severdigheter. Når mørket faller på er det nesten magisk å gå langs de brosteinsbelagte gatene med flott pyntede julegater, små, koselige, dekorerte butikker og gater fylt av spennende restauranter. På Nyttårsaften er hele dagen i utgangspunktet fri, men det er mulig å bli med på Nyttårskonsert med Gdansk Filharmonikerne sen ettermiddag/tidlig kveld sammen med reiselederen (mot tillegg). Nyttårsaften får vi servert en god 4-retters nyttårsmiddag med drikke til maten inkludert. Like før midnatt går vi samlet ut i gamlebyen og får med oss overgangen til et nytt tiår.

Onsdag: Gdansk – hjem Vi spiser frokost på hotellet og får store deler dagen fri til å utforske byen nærmere på egenhånd, slappe av og kose oss.

Om ettermiddagen blir vi hentet med buss, som tar oss med til flyplassen i Gdansk. Her sjekker vi inn på flyet til Torp, avgang kl.15:45. Etter 1,5 time lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningsteder.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 10kg til å sjekke inn per person. I tillegg kan alle ha med seg 1 liten håndbagasje innenfor målene 40x30x20cm. Trenger man oppgradert innsjekket bagasje må det betales ekstra (se tillegg).

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Guiding i Gdansk
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 900,-
*Nyttårskonsert kr. 500,- per person
*Oppgradert koffert kr. 500,- (oppgradering fra 10kg til 20kg totalt for tur/retur)