Nyttårsfeiring i Gdansk

”Nyttårsaften får vi servert en god 4-retters nyttårsmiddag med drikke til maten inkludert”

Avreisedato: 30. desember 2018 | 4 dager | Turpris: 4690

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Møt det nye året i Gdansk

Gdansk har en 1000 år lang historie med yrende handel å se tilbake på. Byen var en gang kjent som juvelen av de Hanseatiske byene og selv nå holder den stand som en av den Baltiske regionens viktigste byer. Selv om 90% av alle husene ble bombet under 2. verdenskrig, ble gamlebyen møysommelig gjenoppbygget slik den fremsto før krigen. Under vårt opphold i Gdansk er byen fortsatt flott pyntet til jul. Det er også en mulighet for de som ønsker å få med seg en nyttårskonsert med Gdansk Filharmonikerne (mot tillegg). Få en flott start på året med en hyggelig Nyttårsfeiring i Gdansk.

 

Tilbake til reiseoversikt

Servert 4-retters nyttårsmiddag med drikke til maten

Lokalguide i Gdansk

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 4690
Sted: Polen, Gdansk
Avreisedato: 30. desember 2018
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 02. januar 2019

Program

Søndag: Hjem – Gdansk Bussen starter opp fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Lufthavn Torp.  Her sjekker vi inn på direkteflyet til Gdansk, avgang kl.11,50. Etter bare 1,5 time er vi fremme i Gdansk og blir møtt av buss som tar oss med til sentrum av byen. Her sjekker vi inn på vårt hotell beliggende midt i sentrum av byen. Vi får litt fri om ettermiddagen, før vi samles til felles middag. 

Mandag og tirsdag: I Gdansk Frokost inkludert hver morgen, og middag på nyttårsaften (i tillegg til ankomstdagen). På formiddagen nyttårsaften blir vi møtt av lokalguide  som tar oss med på vandretur i den historiske delen av byen. Vi får høre den interessante historien som byen har å tilby og ser mange av byens severdigheter. Ettermiddagstimene fri i utgangspunktet, men det er mulig å bli med på Nyttårskonsert med Gdansk Filharmonikerne sen ettermiddag/tidlig kveld sammen med reiselederen (mot tillegg). Nyttårsaften får vi servert en god 4-retters nyttårsmiddag med drikke til maten inkludert. Like før midnatt går vi samlet ut i gamlebyen og får med oss det flotte nyttårsfyrverkeriet som foregår ved inngangen til 2019. Store deler av neste dag blir fri til å utforske byen nærmere på egenhånd, slappe av og kose oss. Når mørket faller på er det nesten magisk å gå langs de brostenslagte gatene med flotte pyntede julegater, små, koselige, dekorerte butikker og gater fylt av spennende restauranter.

Onsdag: Gdansk – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss, som tar oss med til flyplassen i Gdansk. Her sjekker vi inn på flyet til Torp, avgang kl.09,40. Etter 1,5 time lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 20 kg til å sjekke inn per rom. Ekstra koffert kan kjøpes men må bestilles senest 30 dager før avreise. Alle kan ha med seg 1 håndbagasje innenfor målene 55x40x23 cm som kan veie opptil 10 kg.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Guiding i Gdansk
*Reiseleder med på hele turen
*1 koffert på 20 kg til å sjekke inn per rom

Tillegg

*Enkeltrom kr. 900,-
*Ekstra innsjekket koffert kr. 700,- (1 ekstra koffert på 20 kg totalt tur/retur)
*Nyttårskonsert kr. 475,- per person