Nyttårsfeiring i Lofoten

«vår egne båt som tar oss med på en 3 timers tur til Raftsundet. Vi nyter utsikten når vi i blåtimen seiler gjennom vakker natur»

Avreisedato: 29. desember 2021 | 5 dager | Turpris: 9590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 9
Flyreiser

Tell ned til det nye året i Svolvær

3-retters middag med  en drikke inkludert på nyttårsfeiring

Lofoten – en vakker del av Norge, som gir oss assosiasjoner til det barske og værharde. Naturen er like fantastisk om vinteren som om sommeren. Fra åpent landskap til ramsalt sjøsprøyt, bratte fjell som stuper ned i havet, og vakre fiskevær i idylliske Lofoten. Under oppholdet får vi oppleve Nyttårsfeiring i Svolvær, vi seiler med båt til vakre Raftsundet, vi får oppleve blåtimen i fantastiske omgivelser, vi skal på Vikingfest, og er vi heldige får vi oppleve det fantastiske nordlyset.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Hyggelig og sosial nyttårsfeiring i Svolvær

3-retters nyttårsmiddag med 1 drikke

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9590
Sted: Norge, Svolvær
Avreisedato: 29. desember 2021
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 02. januar 2022

Program

Onsdag: Hjem – Lofoten Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar med deltagere langs E-18 frem til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Evenes, avgang kl.13,25. Flyturen tar ca. 1,5 time. Ved ankomst tar bussen oss via Lofast til Svolvær. Her skal vi bo midt i sentrum i 4 netter.

Torsdag, fredag og lørdag: I Lofoten Frokost inkludert hver dag. Den første dagen starter vi med besøk i Kabelvåg og Lofotmuseet som ligger helt nede ved havet. Her finner vi den staselige hovedbygninge fra 1815, autentiske rorbuer og naust med vakre nordlansbåter. Etter besøket her fortsetter vi til «Lofotens Venezia», Henningsvær. Byen er pyntet til jul, vi kan nyte stillheten og se oss rundt blant rorbuer og hus. Etter besøket her kjører vi til Lofotr Vikingmuseum. Her får vi høre historien til verdens største langhus med historie 1000 år tilbake i tid. Vi har også inkludert dagens middag på vikingvis, lammesodd. Vi returnerer til Svolvær utpå tidlig kveld. Den andre dagen er det nyttårsaften, og vi slapper av i Svolvær. Om kvelden samles vi i restauranten på hotellet og får servert 3-retters nyttårsmiddag inkludert et glass valgfritt drikke. Vi samles også ved midnatt. Den siste dagen tar vi det litt med ro fra morgenen av før vi går om bord i en vår egne båt som tar oss med på en 3 timers tur til Raftsundet. Vi nyter utsikten når vi i blåtimen seiler gjennom vakker natur, og er vi heldige får vi se nordlyset når på vei tilbake mot Svolvær. Den ene dagen blir det arrangert frivillig Fiskeværsvandring på Svinøya for de som ønsker (mot tillegg). Her får man høre hvordan Lofotfiskerne levde for over 100 år siden, og vi får mulighet til å smake tørrfisk (transport til Svinøya 1,5 km til fots eller med taxi for egen regning).

Søndag: Lofoten – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar farvel med Svolvær og Lofoten for denne gang. Vi tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen på Evenes og tar Osloflyet med avgang kl. 12,00. Etter 1,5 time lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*1 ”vikingmiddag”
*3-retters nyttårsmiddag m/1 drikke
*Alle utflukter og aktiviteter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 600,-
*Fiskeværsvandring Svinøya kr. 400,- (per person, ca. 1,5 time)